Рецептури Рецептури

Рулет Лілова Гармонія

Це витончений бісквіт, де ніжність текстур поєднується з глибиною ягідного смаку та вишуканою кольоровою палітрою. Його зовнішній вигляд ідеально відповідає назві: ліловий відтінок, гармонійні лінії та ягідна свіжість роблять цей рулет справжнім гастрономічним мистецтвом.

Тісто

0,700 кг   яйця
0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,400 кг   цукор
0,100 кг   Веселка Пурпурна
0,025 кг   вода
0,075 кг   олія соняшникова

Крем-мус

0,160 кг   Зеесан Йогурт
0,260 кг   вода
0,250 кг   Чоколіна Бургунді
0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,250 кг   Фрутбері Лісова Ягода

Фадж

0,200 кг   Чоколіна Бургунді
0,100 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

  • Всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості.
  • В кінці ввести олію на першій швидкості.
  • Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.

Крем-мус:

  • Зеесан Йогурт розмішати у воді, додати розігріту до 40°С Чоколіну Бургунді, а потім збиті вершки Крем Патіссері Несолодкі.
  • В кінці додати Фрутбері Лісова Ягода.
  • Перемішати до однорідної маси.

Фадж:

  • Чоколіну Бургунді, Сатіну Вайт розтопити до 40°С та з`єднати.

Формування виробу:

  • На охолоджений бісквіт нанести шар крему та закрутити в рулет.
  • Охолодити, покрити фаджем, декорувати та нарізати.
Рулет Лілова Гармонія