

Рулет Лілова Гармонія
Рулет Лілова Гармонія
Це витончений бісквіт, де ніжність текстур поєднується з глибиною ягідного смаку та вишуканою кольоровою палітрою. Його зовнішній вигляд ідеально відповідає назві: ліловий відтінок, гармонійні лінії та ягідна свіжість роблять цей рулет справжнім гастрономічним мистецтвом.
Тісто
0,700 кг | яйця | |
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,400 кг | цукор | |
0,100 кг | Веселка Пурпурна | |
0,025 кг | вода | |
0,075 кг | олія соняшникова |
Крем-мус
0,160 кг | Зеесан Йогурт | |
0,260 кг | вода | |
0,250 кг | Чоколіна Бургунді | |
0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,250 кг | Фрутбері Лісова Ягода |
Фадж
0,200 кг | Чоколіна Бургунді | |
0,100 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості.
- В кінці ввести олію на першій швидкості.
- Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.
Крем-мус:
- Зеесан Йогурт розмішати у воді, додати розігріту до 40°С Чоколіну Бургунді, а потім збиті вершки Крем Патіссері Несолодкі.
- В кінці додати Фрутбері Лісова Ягода.
- Перемішати до однорідної маси.
Фадж:
- Чоколіну Бургунді, Сатіну Вайт розтопити до 40°С та з`єднати.
Формування виробу:
- На охолоджений бісквіт нанести шар крему та закрутити в рулет.
- Охолодити, покрити фаджем, декорувати та нарізати.
