Рецепти

Шоколадний Angel food cake

Американський шоколадний бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-мигдалевою та фруктовою начинкою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,300 кг яєчний білок
0,270 кг цукор
0,150 кг Сатіна Зефір
0,090 кг борошно пшеничне в/г
Наповнювач
0,150 кг Джеммі Лайт Вишня
0,150 кг Чоколіна Фундук
0,100 кг журавлина в'ялена
0,100 кг Маропан
Декор
0,005 кг какао порошок

Спосіб приготування

    Тісто:

    Білок збити міксером, поступово додаючи цукор протягом 7-8  хв. на високій швидкості до стійкої густої маси. Розтопити Сатіну Зефір до 36-38°С та повільно ввести в білкову масу, перемішати. В кінці з'єднати з просіяним борошном. Бісквітне тісто нанести на лист за допомогою кондитерського мішка з круглою насадкою,  у вигляді повздовжніх смужок.

    Параметри випікання:

    Ротаційна піч: 200°C. Час 8-9 хв.

    Наповнювач:

    Охолоджений бісквіт перевернути, нанести шар Джеммі Лайт Вишня на один край, на другу половину - шар Чоколіна Фундук. Потім посипати всю поверхню в’яленою журавлиною. З одного краю бісквіту, де нанесено Джеммі Лайт Вишня, відсадити з кондитерського мішка смужку Маропан та загорнути у вигляді рулету. Охолодити.

    Декор:

    Готовий рулет нарізати на порції по 0,100 кг та притрусити через сито какао порошком.

Шоколадний Angel food cake