Рецептури Рецептури

Шарлот Айріш Чері

Неймовірний смак та аромат вишуканого десерту зі смаком ірландського ніжного вершкового крему.

Тісто

0,100 кг   Айріш Вельвет
0,042 кг   яйця
0,040 кг   олія соняшникова
0,028 кг   вода

Крем

0,100 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,080 кг   цукор
0,050 кг   жовтки
0,006 кг   желатин
0,036 кг   вода
0,200 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,100 кг   вишневий сік

Ганаш

0,120 кг   Сатіна Мілк
0,080 кг   вершки з рослинними жирами 25%

Декор

0,040 кг   Сатіна Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

збити всі компоненти разом протягом 5 хв. на середній швидкості плоскм бітером. Викласти тісто в форму діаметром 18 см (по 0,200 кг).

Параметри випікання:

випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25 хв. Охолодити.

Крем:

вершки (100 г), цукор, жовтки змішати та нагріти на водяній бані до 85°C  до повного розчинення цукру. Желатин замочити в холодній воді.
Вершково-яєчну масу з'єднати з вишневим соком та збитими вершками (200 г). В кінці ввести розтоплений желатин та все перемішати.

Ганаш:

вершки довести до кипіння, додати Тринідад Дарк та перемішати до однорідної маси.

Декор:

перед використанням кондитерську глазур помірно нагріти в темперувальній машині до 40°С. Робоча температура кондитерської глазурі 34-35°С. Підготовлену глазур нанести на плівку у вигляді елементів декору за допомогою різних інструментів та технологій нанесення, та залишити до повного охолодження при температурі 4°С та застигання.

Формування виробу:

кексовий напівфабрикат розрізати на два коржі. Зібрати торт в форму діаметром 18 см. Один корж нарізати на шматочки. В мус додати шматочки кексу та викласти в форму. Зверху накрити другим коржем. Заморозити. Поверхню покрити ганашем. Нарізати порціями по 0,100 кг. Декорувати декором з шоколаду.

Шарлот Айріш Чері