Рецептури Рецептури

Рулет Смарагдове Яблуко

Це вишуканий десерт, який поєднує яскравий зелений бісквіт із легким сирним мусом та соковитою фруктовою начинкою зі шматочками яблука. Завершує композицію білий шоколад, що додає десерту солодкої кремовості та витонченості. Зелений колір бісквіта, натхненний відтінками молодого листя, надає рулету святкового вигляду та пробуджує апетит. "Смарагдове яблуко" — це гармонія свіжості, ніжності та солодкого задоволення в кожному шматочку.

Тісто

0,700 кг   яйця
0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,400 кг   цукор
0,100 кг   Веселка Зелена
0,025 кг   вода
0,075 кг   олія соняшникова

Крем-мус

0,160 кг   Зеесан Сирний
0,260 кг   вода
0,250 кг   Чоколіна Вайт
0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,315 кг   Фрутбері Яблуко

Фадж

0,200 кг   Чоколіна Вайт
0,100 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

  • Всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості.
  • Вкінці ввести олію на першій швидкості.
  • Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.

Крем-мус:

  • Зеесан Сирний розмішати у воді, додати розігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками Крем Патіссері Несолодкі.
  • В кінці додати Фрутбері Яблуко.
  • Перемішати до однорідної маси.

Фадж:

  • Чоколіну Вайт, Сатіну Вайт розтопити до 40°С та з`єднати.

Формування виробу:

  • На охолоджений бісквіт нанести шар крему та закрутити в рулет.
  • Охолодити, покрити фаджем, декорувати та нарізати.
Рулет Смарагдове Яблуко