

Рулет Смарагдове Яблуко
Рулет Смарагдове Яблуко
Це вишуканий десерт, який поєднує яскравий зелений бісквіт із легким сирним мусом та соковитою фруктовою начинкою зі шматочками яблука. Завершує композицію білий шоколад, що додає десерту солодкої кремовості та витонченості. Зелений колір бісквіта, натхненний відтінками молодого листя, надає рулету святкового вигляду та пробуджує апетит. "Смарагдове яблуко" — це гармонія свіжості, ніжності та солодкого задоволення в кожному шматочку.
Тісто
0,700 кг | яйця | |
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,400 кг | цукор | |
0,100 кг | Веселка Зелена | |
0,025 кг | вода | |
0,075 кг | олія соняшникова |
Крем-мус
0,160 кг | Зеесан Сирний | |
0,260 кг | вода | |
0,250 кг | Чоколіна Вайт | |
0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,315 кг | Фрутбері Яблуко |
Фадж
0,200 кг | Чоколіна Вайт | |
0,100 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості.
- Вкінці ввести олію на першій швидкості.
- Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.
Крем-мус:
- Зеесан Сирний розмішати у воді, додати розігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками Крем Патіссері Несолодкі.
- В кінці додати Фрутбері Яблуко.
- Перемішати до однорідної маси.
Фадж:
- Чоколіну Вайт, Сатіну Вайт розтопити до 40°С та з`єднати.
Формування виробу:
- На охолоджений бісквіт нанести шар крему та закрутити в рулет.
- Охолодити, покрити фаджем, декорувати та нарізати.
