

Рулет Харікейн Блек Айріш
Рулет Харікейн Блек Айріш
Рулет з цікавим візерунком зі смаком шоколад-ваніль та начинкою Чоколіна Фундук Шоколад. Краса, що заворожує погляд.
Тісто 1
0,388 кг | Айріш Вельвет | |
0,510 кг | Яйця | |
0,102 кг | Олія соняшникова | |
0,083 кг | Вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,388 кг | Блек Вельвет | |
0,510 кг | Яйця | |
0,201 кг | Олія соняшникова | |
0,025 кг | Квік 96 |
Начинка
0,700 кг | Чоколіна Фундук Шоколад |
Спосіб приготування
Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.
Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста. За допомогою лопатки (шириною не менше 2 см) перпендикулярно тісту провести канавки для утворення малюнку по ширині, а потім по довжині листа.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 30 хв. Гарячим скрутити в рулет та охолодити.
Формування виробу:
Охолоджений бісквітний напівфабрикат розкрутити, нанести Чоколіна Фундук Шоколад та завернути знову в рулет. Охолодити та нарізати на порції.
Більше
Контролюйте густину тіста! Густина тіста 400 г/1 л.
Від густини залежить формування гарного малюнку в рулетах Харікейн.
Більше ідей та рецептів рулетів Харікейн ви знайдете в каталозі.
