Рецептури
Рулет Харікейн Блек Айріш

Краса, що заворожує погляд як давньокитайське мистецтво каліграфії.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,388 кг Айріш Вельвет
0,510 кг яйця
0,102 кг олія соняшникова
0,083 кг вода
0,025 кг Квік 96
Тісто 2
0,388 кг Блек Вельвет
0,510 кг яйця
0,201 кг олія соняшникова
0,025 кг Квік 96
Начинка
0,700 кг Чоколіна Фундук

Спосіб приготування

    Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.

    Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста. За допомогою лопатки (шириною не менше 2 см) перпендикулярно тісту провести канавки для утворення малюнку по ширині, а потім по довжині листа.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 30 хв. Гарячим скрутити в рулет та охолодити.

    Формування виробу:

    Охолоджений бісквітний напівфабрикат розкрутити, нанести Чоколіна Фундук та завернути знову в рулет. Охолодити та нарізати на порції.

Більше

Контролюйте густину тіста! Густина тіста 400 г/1 л.

Від густини залежить формування гарного малюнку в рулетах Харікейн.

Рулет Харікейн Блек Айріш