

Рулет Рубіновий Вечір
Рулет Рубіновий Вечір
Це спокуса у кожному шматочку. Насичений червоний бісквіт огортає ніжний сирний мус, доповнений фруктовою начинкою зі стиглими вишнями та шовковистим білим шоколадом. Усе це покриває вишукана біла шоколадна глазур, яка надає десерту елегантного вигляду та завершеного смаку. "Рубіновий вечір" — це витончене поєднання ніжності, яскравого фруктового акценту та солодкої гармонії.
Тісто
0,700 кг | яйця | |
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Веселка Червона | |
0,025 кг | вода | |
0,075 кг | олія соняшникова |
Крем-мус
0,160 кг | Зеесан Сирний | |
0,260 кг | вода | |
0,250 кг | Чоколіна Вайт | |
0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,315 кг | Фрутбері Вишня |
Фадж
0,200 кг | Чоколіна Вайт | |
0,100 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості.
- В кінці ввести олію на першій швидкості.
- Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.
Крем-мус:
- Зеесан Сирний розмішати у воді, додати розігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками Крем Патіссері Несолодкі.
- В кінці додати Фрутбері Вишня. Перемішати до однорідної маси.
Фадж:
- Чоколіну Вайт, Сатіну Вайт розтопити до 40°С та з`єднати.
Формування виробу:
- На охолоджений бісквіт нанести шар крему та закрутити в рулет.
- Охолодити, покрити фаджем, декорувати та нарізати.
