Рецептури Рецептури

Рулет Рубіновий Вечір

Це спокуса у кожному шматочку. Насичений червоний бісквіт огортає ніжний сирний мус, доповнений фруктовою начинкою зі стиглими вишнями та шовковистим білим шоколадом. Усе це покриває вишукана біла шоколадна глазур, яка надає десерту елегантного вигляду та завершеного смаку. "Рубіновий вечір" — це витончене поєднання ніжності, яскравого фруктового акценту та солодкої гармонії.

Тісто

0,700 кг   яйця
0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Веселка Червона
0,025 кг   вода
0,075 кг   олія соняшникова

Крем-мус

0,160 кг   Зеесан Сирний
0,260 кг   вода
0,250 кг   Чоколіна Вайт
0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,315 кг   Фрутбері Вишня

Фадж

0,200 кг   Чоколіна Вайт
0,100 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

  • Всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості.
  • В кінці ввести олію на першій швидкості.
  • Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.

Крем-мус:

  • Зеесан Сирний розмішати у воді, додати розігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками Крем Патіссері Несолодкі.
  • В кінці додати Фрутбері Вишня. Перемішати до однорідної маси.

Фадж:

  • Чоколіну Вайт, Сатіну Вайт розтопити до 40°С та з`єднати.

Формування виробу:

  • На охолоджений бісквіт нанести шар крему та закрутити в рулет.
  • Охолодити, покрити фаджем, декорувати та нарізати.
Рулет Рубіновий Вечір