Рецептури Рецептури

Рулет Поцілунок Сонця

Це вишуканий десерт, що поєднує в собі яскраві кольори та ніжні текстури, даруючи справжнє сонячне задоволення від першого до останнього шматочка. Цей рулет – втілення літньої енергії та тепла, його яскравий помаранчевий бісквіт нагадує про сонячні ранки, а ніжна абрикосова начинка та сирний мус створюють гармонійне поєднання смаків.

Тісто

0,700 кг   яйця
0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,400 кг   цукор
0,100 кг   Веселка Помаранчева
0,025 кг   вода
0,075 кг   олія соняшникова

Крем-мус

0,160 кг   Зеесан Сирний
0,260 кг   вода
0,250 кг   Чоколіна Вайт
0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,250 кг   Фрутбері Абрикос

Фадж

0,200 кг   Чоколіна Вайт
0,100 кг   Сатіна Вайт

Спосіб приготування

Тісто:

  • Всі інгредієнти, крім олії, збити міксером протягом 8 хв. на високій швидкості.
  • В кінці ввести олію на першій швидкості.
  • Бісквітне тісто тонко розмастити на два листи (40х60 см).

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 200°С протягом 6-7 хв.

Крем-мус:

  • Зеесан Сирний розмішати у воді, додати розігріту до 40°С Чоколіну Вайт та з'єднати зі збитими вершками Крем Патіссері Несолодкі.
  • Вкінці додати Фрутбері Абрикос.
  • Перемішати до однорідної маси.

Фадж:

  • Чоколіну Вайт, Сатіну Вайт розтопити до 40°С та з`єднати.

Формування виробу:

  • На охолоджений бісквіт нанести шар крему та закрутити в рулет.
  • Охолодити, покрити фаджем, декорувати та нарізати.
Рулет Поцілунок Сонця