

Рулет Харікейн Блек Айворі
Рулет Харікейн Блек Айворі
Ніжний шоколадно-ванільний рулет з білою начинкою Чоколіна. Краса, що заворожує погляд, як давньокитайське мистецтво каліграфії.
Тісто 1
0,388 кг | Айворі Вельвет | |
0,510 кг | Яйця | |
0,102 кг | Олія соняшникова | |
0,083 кг | Вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,388 кг | Блек Вельвет | |
0,510 кг | Яйця | |
0,102 кг | Олія соняшникова | |
0,083 кг | Вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Начинка
0,700 кг | Чоколіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто 1:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості.
- Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.
Тісто 2:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості.
- З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста.
- За допомогою лопатки (шириною не менше 2 см) перпендикулярно тісту провести канавки для утворення малюнку по ширині, а потім по довжині листа.
Параметри випікання:
- Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 30 хв.
- Гарячим скрутити в рулет та охолодити.
Формування виробу:
- Охолоджений бісквітний напівфабрикат розкрутити, нанести Чоколіну Вайт та завернути знову в рулет.
- Охолодити та нарізати на порції.
Більше
Контролюйте густину тіста! Густина тіста 400 г/1 л.
Від густини залежить формування гарного малюнку в рулетах Харікейн.
