Рецептури Рецептури

Рулет Харікейн Блек Айворі

Ніжний шоколадно-ванільний рулет з білою начинкою Чоколіна. Краса, що заворожує погляд, як давньокитайське мистецтво каліграфії.

Тісто 1

0,388 кг   Айворі Вельвет
0,510 кг   Яйця
0,102 кг   Олія соняшникова
0,083 кг   Вода
0,025 кг   Квік 96

Тісто 2

0,388 кг   Блек Вельвет
0,510 кг   Яйця
0,102 кг   Олія соняшникова
0,083 кг   Вода
0,025 кг   Квік 96

Начинка

0,700 кг   Чоколіна Вайт Шоколад

Спосіб приготування

Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.

Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста. За допомогою лопатки (шириною не менше 2 см) перпендикулярно тісту провести канавки для утворення малюнку по ширині, а потім по довжині листа.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 30 хв. Гарячим скрутити в рулет та охолодити.

Формування виробу:

Охолоджений бісквітний напівфабрикат розкрутити, нанести Чоколіну Вайт Шоколад та завернути знову в рулет. Охолодити та нарізати на порції.

Більше

Контролюйте густину тіста! Густина тіста 400 г/1 л.

Від густини залежить формування гарного малюнку в рулетах Харікейн.

Більше рецептів рулетів Харікейн ви знайдете в каталозі.

Рулет Харікейн Блек Айворі