Лайн Блок Кейк Бургунді і Беррі
Лайн Блок Кейк Бургунді і Беррі
Торт у формі прямокутника зі смаком ягідного йогурту.
Тісто
| 0,410 кг | Айворі Вельвет | |
| 0,620 кг | яйця | |
| 0,125 кг | олія соняшникова | |
| 0,100 кг | вода | |
| 0,030 кг | Квік 96 |
Начинка
| 0,700 кг | Чоколіна Бургунді |
Фадж
| 0,200 кг | Чоколіна Бургунді | |
| 0,100 кг | Сатіна Вайт | |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості.
- Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
- Випікати в подовій печі при температурі 180°C протягом 20 хв.,
- в ротаційній печі температура випікання 160°C протягом 22 хв.
- Охолодити.
Фадж:
- Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C та змішати з Чоколіною Бургунді.
Формування виробу:
- Нарізати бісквіт смужками 40х9 см.
- Бісквітні напівфабрикати з'єднати начинкою.
- Охолодити.
- Покрити поверхню фаджем.
