![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Рулет Харікейн Айворі Айріш
Рулет Харікейн Айворі Айріш
Незвичайний бісквітний рулет з малюнком Харікейн зі смаком ваніль-айріш кава. Краса, що заворожує погляд як давньокитайське мистецтво каліграфії.
Тісто 1
0,388 кг | Айворі Вельвет | |
0,510 кг | Яйця | |
0,102 кг | Олія соняшникова | |
0,083 кг | Вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,388 кг | Айріш Вельвет | |
0,510 кг | Яйця | |
0,102 кг | Олія соняшникова | |
0,083 кг | Вода | |
0,025 кг | Квік 96 |
Начинка
0,700 кг | Чоколіна Арахісова Паста |
Спосіб приготування
Тісто 1: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.
Тісто 2: змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста. За допомогою лопатки (шириною не менше 2 см) перпендикулярно тісту провести канавки для утворення малюнку по ширині, а потім по довжині листа.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 30 хв. Гарячим скрутити в рулет та охолодити.
Формування виробу: охолоджений бісквітний напівфабрикат розкрутити, нанести Чоколіну та завернути знову в рулет. Охолодити та нарізати на порції.
Більше
Контролюйте густину тіста! Густина тіста 400 г/1 л.
Від густини залежить формування гарного малюнку в рулетах Харікейн.
![Рулет Харікейн Айворі Айріш](https://www.zeelandia.ua/recipes/torty/rulet-kharikeyn-ayvori-ayrish/@@images/image-400-e893932bc9d161226cce0ffc01c5979d.png)