

Бенто-торт Оксамитове серце
Бенто-торт Оксамитове серце
Торт має виразний ягідно-вершковий характер із глибоким, емоційним смаком — наче десерт-послання про ніжність і кохання.
Тісто
0,110 кг | яйця | |
0,060 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,080 кг | цукор | |
0,020 кг | Веселка Червона | |
0,010 кг | вода |
Наповнювач
0,300 кг | Фрутбері Вишня |
Крем-сир
0,150 кг | Зеесан Сирний | |
0,150 кг | вода | |
0,200 кг | Чоколіна Вайт | |
0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,250 кг | Фрутбері Вишня | |
0,350 кг | крем-сир |
Покриття велюр
0,300 кг | Ганаш Чоко Вайт | |
0,005 кг | барвник сухий Мальва |
Декор
0,300 кг | малина | |
0,150 кг | Палетта Нейтральна | |
0,080 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 4 хв. на високій швидкості. Бісквітне тісто вилити у форму d18 см.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°С протягом 20-25 хв.
Крем-мус: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати підігріту до 40°С Чоколіну Вайт збиту з крем-сиром та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати підігріту до 40°С Фрутбері Вишня. Перемішати до однорідної маси.
Покриття велюр: розігріти Ганаш Чоко Вайт до 40°С, за бажанням підфарбувати у потрібний колір. Наносити Ганаш на добре заморожений виріб за допомогою фарбопульту.
Формування виробу: вирізати з кольорового бісквіту коржі по формі у яку будемо збирати торт. Перемастити наповнювачем - це сердцевина торту. Викласти за допомогою мішка у форму бенто-торту мус, приблизно 1/3 частину форми, вкласти сердцевину з бісквітів та заповнити кремом форму по боках до верху форми. Заморозити в шокері не менш 5-6 годин. Підготувати Ганаш для нанесення велюру, вийняти з форми торт та покрити за допомогою фарбопульта. Верх торту декорувати свіжою милиною та Палетою Нейтральною.
