Рецептури Рецептури

Бенто-торт Оксамитове серце

Торт має виразний ягідно-вершковий характер із глибоким, емоційним смаком — наче десерт-послання про ніжність і кохання.

Тісто

0,110 кг   яйця
0,060 кг   борошно пшеничне в/г
0,080 кг   цукор
0,020 кг   Веселка Червона
0,010 кг   вода

Наповнювач

0,300 кг   Фрутбері Вишня

Крем-сир

0,150 кг   Зеесан Сирний
0,150 кг   вода
0,200 кг   Чоколіна Вайт
0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,250 кг   Фрутбері Вишня
0,350 кг   крем-сир

Покриття велюр

0,300 кг   Ганаш Чоко Вайт
0,005 кг   барвник сухий Мальва

Декор

0,300 кг   малина
0,150 кг   Палетта Нейтральна
0,080 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 4 хв. на високій швидкості. Бісквітне тісто вилити у форму d18 см. 

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°С протягом 20-25 хв.

Крем-мус: Зеесан Сирний розмішати у воді, додати підігріту до 40°С Чоколіну Вайт збиту з крем-сиром та з'єднати зі збитими вершками. В кінці додати підігріту до 40°С Фрутбері Вишня. Перемішати до однорідної маси.

Покриття велюр: розігріти Ганаш Чоко Вайт до 40°С, за бажанням підфарбувати у потрібний колір. Наносити Ганаш на добре заморожений виріб за допомогою фарбопульту. 

Формування виробу: вирізати з кольорового бісквіту коржі по формі у яку будемо збирати торт. Перемастити наповнювачем - це сердцевина торту. Викласти за допомогою мішка у форму бенто-торту мус, приблизно 1/3 частину форми, вкласти сердцевину з бісквітів та заповнити кремом форму по боках до верху форми. Заморозити в шокері не менш 5-6 годин. Підготувати Ганаш для нанесення велюру, вийняти з форми торт та покрити за допомогою фарбопульта. Верх торту декорувати свіжою милиною та Палетою Нейтральною.

Бенто-торт Оксамитове серце