Рецептури Рецептури

Айворі рол Окінава

Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирно-банановим мусом.

Тісто

0,225 кг   Айворі Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Мус

0,150 кг   Палетта Нейтральна
0,020 кг   вода
0,040 кг   Преста зі смаком Банану

Спосіб приготування

Тісто:

  • Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

  • Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Мус:

  • Зеесан Сирний розмішати з водою, додати Престу зі смаком Банану та збиті вершки.

Наповнювач:

  • З’єднати Палетту Нейтральна з водою та нагрівати до повного розчинення, додати Престу зі смаком Банану, вилити в ємність та охолодити.
  • Після охолодження нарізати кубиками.

Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти фруктовий наповнювач та завернути в рол.

Більше

Ще більше рецептів тістечок-ролів — у тематичному каталозі «Японський сад».

Айворі рол Окінава