Айворі рол Окінава
Айворі рол Окінава
Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирно-банановим мусом.
Тісто
| 0,225 кг | Айворі Вельвет | |
| 0,340 кг | яйця | |
| 0,068 кг | олія соняшникова | |
| 0,055 кг | вода | |
| 0,017 кг | Квік 96 | 
Мус
| 0,150 кг | Палетта Нейтральна | |
| 0,020 кг | вода | |
| 0,040 кг | Преста зі смаком Банану | 
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
 
Параметри випікання:
- Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
 
Мус:
- Зеесан Сирний розмішати з водою, додати Престу зі смаком Банану та збиті вершки.
 
Наповнювач:
- З’єднати Палетту Нейтральна з водою та нагрівати до повного розчинення, додати Престу зі смаком Банану, вилити в ємність та охолодити.
 - Після охолодження нарізати кубиками.
 
Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти фруктовий наповнювач та завернути в рол.
Більше
Ще більше рецептів тістечок-ролів — у тематичному каталозі «Японський сад».
                