Рецептури Рецептури

Айріш рол Едогава

Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні зі смаком тирамісу та солоної карамелі.

Тісто

0,225 кг   Айріш Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Мус

0,050 кг   Зеесан Тирамісу
0,050 кг   Зеесан Сирний
0,200 кг   вода
0,300 кг   Розет

Наповнювач

0,380 кг   Чоколіна зі смаком Солоної Карамелі

Спосіб приготування

Тісто:

  • Змішати всі компоненти, та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

  • Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Мус:

  • Зеесан Тирамісу та Зеесан Сирний розмішати з водою та додати у збиті вершки. Ретельно перемішати.

Формування виробу:

Більше

Ще більше витончених рецептів тістечок-ролів — у тематичному каталозі «Японський сад».

Айріш рол Едогава