

Айріш рол Едогава
Айріш рол Едогава
Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні зі смаком тирамісу та солоної карамелі.
Тісто
0,225 кг | Айріш Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Мус
0,050 кг | Зеесан Тирамісу | |
0,050 кг | Зеесан Сирний | |
0,200 кг | вода | |
0,300 кг | Розет |
Наповнювач
0,380 кг | Чоколіна зі смаком Солоної Карамелі |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти, та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
- Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Мус:
- Зеесан Тирамісу та Зеесан Сирний розмішати з водою та додати у збиті вершки. Ретельно перемішати.
Формування виробу:
- На бісквітний напівфабрикат нанести начинку Чоколіна зі смаком Солоної Карамелі, поверх начинки нанести мус та завернути в рол.
Більше
Ще більше витончених рецептів тістечок-ролів — у тематичному каталозі «Японський сад».
