Рецептури Рецептури

Бенто-торт Ранковий сніданок

Бенто-торт «Ранковий сніданок» має дуже свіжий, сонячний і багатошаровий смак — він ніби пробуджує, як перший ковток апельсинового соку вранці. Торт має гармонійне поєднання ніжного бісквіту, вершково-сирного мусу й яскраво-фруктового серця з абрикосу та маракуї.

Тісто

0,110 кг   яйця
0,060 кг   борошно пшеничне в/г
0,080 кг   цукор
0,020 кг   Веселка Помаранчева
0,010 кг   вода

Наповнювач

0,175 кг   Фрутбері Абрикос
0,175 кг   Міралюкс Маракуйя

Покриття велюр

0,300 кг   Ганаш Чоко Вайт
0,005 кг   барвник сухий лимон

Крем-мус

0,150 кг   Зеесан Сирний
0,150 кг   вода
0,200 кг   Чоколіна Вайт
0,300 кг   Крем Патіссері Несолодкі
0,250 кг   Фрутбері Абрикос
0,350 кг   крем-сир

Декор

0,040 кг   Міралюкс Маракуйя
0,100 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 4 хв. на високій швидкості. Бісквітне тісто вилити у форму d18 см.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°С протягом 20-25 хв.

Крем-мус: змішати Фрутбері Абрикос з Міралюкс Маракуйя до однорідної консистенції.

Покриття велюр: розігріти Ганаш до 40°С, за бажанням підфарбувати у жовтий колір. Наносити Ганаш на добре заморожений виріб за допомогою фарбопульту.

Формування виробу: вирізати з кольорового бісквіту коржі по формі у яку будемо збирати торт, перемастити наповнювачем - це сердцевина торту. Викласти за допомогою мішка у форму бенто-торту мус, приблизно 1/3 частину форми, вкласти сердцевину з бісквітів та заповнити кремом форму по боках до верху форми. Заморозити в шокері не менш 5-6 годин. Підготувати Ганаш для нанесення велюру, вийняти з форми торт та покрити за допомогою фарбопульта. Верх торта декорувати Міралюкс Маракуйя та Палетою Нейтральною.

Декор: Палетту Нейтральну з водою нагрівати до повного її розчинення. 

Бенто-торт Ранковий сніданок