

Бенто-торт Ранковий сніданок
Бенто-торт Ранковий сніданок
Бенто-торт «Ранковий сніданок» має дуже свіжий, сонячний і багатошаровий смак — він ніби пробуджує, як перший ковток апельсинового соку вранці. Торт має гармонійне поєднання ніжного бісквіту, вершково-сирного мусу й яскраво-фруктового серця з абрикосу та маракуї.
Тісто
0,110 кг | яйця | |
0,060 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,080 кг | цукор | |
0,020 кг | Веселка Помаранчева | |
0,010 кг | вода |
Наповнювач
0,175 кг | Фрутбері Абрикос | |
0,175 кг | Міралюкс Маракуйя |
Покриття велюр
0,300 кг | Ганаш Чоко Вайт | |
0,005 кг | барвник сухий лимон |
Крем-мус
0,150 кг | Зеесан Сирний | |
0,150 кг | вода | |
0,200 кг | Чоколіна Вайт | |
0,300 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
0,250 кг | Фрутбері Абрикос | |
0,350 кг | крем-сир |
Декор
0,040 кг | Міралюкс Маракуйя | |
0,100 кг | Палетта Нейтральна | |
0,050 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 4 хв. на високій швидкості. Бісквітне тісто вилити у форму d18 см.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 180°С протягом 20-25 хв.
Крем-мус: змішати Фрутбері Абрикос з Міралюкс Маракуйя до однорідної консистенції.
Покриття велюр: розігріти Ганаш до 40°С, за бажанням підфарбувати у жовтий колір. Наносити Ганаш на добре заморожений виріб за допомогою фарбопульту.
Формування виробу: вирізати з кольорового бісквіту коржі по формі у яку будемо збирати торт, перемастити наповнювачем - це сердцевина торту. Викласти за допомогою мішка у форму бенто-торту мус, приблизно 1/3 частину форми, вкласти сердцевину з бісквітів та заповнити кремом форму по боках до верху форми. Заморозити в шокері не менш 5-6 годин. Підготувати Ганаш для нанесення велюру, вийняти з форми торт та покрити за допомогою фарбопульта. Верх торта декорувати Міралюкс Маракуйя та Палетою Нейтральною.
Декор: Палетту Нейтральну з водою нагрівати до повного її розчинення.
