Рецептури Рецептури

Блек рол Кіото

Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з молочно-білою ніжністю білого шоколаду та вишневими нотками.

Тісто

0,225 кг   Блек Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Крем

0,280 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,280 кг   масло вершкове

Начинка

0,360 кг   Джеммі Лайт Вишня

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Крем: збити вершкове масло та з'єднати з Чоколіна Біла.

Формування виробу: на випечений бісквітний напівфабрикат  нанести готову начинку Джеммі Лайт Вишня, поверх нанести шар крему та завернути  в рол.

Блек рол Кіото