

Айворі рол Нагоя
Айворі рол Нагоя
Оксамитовий смак з ванільними нотками шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та ягодами чорної смородини.
Тісто
0,225 кг | Айворі Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Мус
0,120 кг | Зеесан Сирний | |
0,240 кг | вода | |
0,240 кг | вершки з рослинним жирами 25% |
Наповнювач
0,385 кг | Фрутбері Лісова Ягода |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
- Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Мус:
- Зеесан Сирний розмішати з водою, додати збиті вершки.
Формування виробу:
- На випечений бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти Фрутбері Лісова Ягода та завернути в рол.
Більше
Ще більше витончених рецептів тістечок-ролів — у тематичному каталозі «Японський сад».
