Різдво 2025

Хіти різдвяного сезону

Наближаються зимові свята, полиці магазинів поступово наповнюватимуться традиційною українською випічкою, як то калачі та пряники, так і європейськими штоленами та пандоро. Ми в Zeelandia Ukraine ретельно підготувалися до святкового сезону та маємо рецептурні рішення топових різдвяних виробів, зібрані з різних куточків світу та якісні інгредієнти для їх виробництва. І якщо ви також хочете завчасно підготуватися до прийдешнього Різдва - дивіться та надихайтесь!

<span>Панетон <strong>Міланський </strong></span>
<span/>
Панетон Міланський 

Панетон — справжній символ італійського Різдва. Це високий, майже мереживний виріб із приємною вологою текстурою. Класичні цукати, ароматні родзинки чи натуральний шоколад — кожен інгредієнт наповнює його неповторним смаком. 

Ми не просто опанували та відтворили традиційну технологію, а й адаптували її під українську сировину, зберігши справжній італійський характер виробу.

Калита горіхова 

Український традиційний виріб, символ свята та єднання. На Андрія калита була незамінним атрибутом вечорниць. Ми пропонуємо відновити цю традицію та надати їй нового звучання: калита в новій формі: повітряна, витончена, з сучасним смаком.

А ще започаткувати нову традицію: дарувати калиту близьким та друзям, як знак любові та поваги.   

Сподіваємося, що цього Різдва полиці магазинів будуть наповнені різноманітною святковою випічкою, що зацікавить українського споживача своєю оригінальністю, смаком та особливою емоційною атмосферою.

Гласса Кракелюр.

Суміш для приготування оригінального мигдалевого покриття з ефектом "тріщинок", для глазурування здобних дріжджових виробів, кексів Коломба, панетонів, папушників, пасок, здобних булочок, а також листкових виробів.

<span>Кекс <strong>Пєрнік</strong></span>
<span/>
Кекс Пєрнік

Польський різдвяний кекс із секретом — пряне тісто з ніжною мигдалево-ванільною начинкою всередині. Такий контраст робить цей виріб святковим, по справжньому особливим. Стильний, вишуканий і неймовірно смачний - цей кекс створений для теплих сімейних чаювань і водночас стане справжньою окрасою різдвяного столу.

Маропан
Маропан  - готова до використання начинка з насиченим смаком та ароматом мигдалю. 

Вона ідеально підходить для різдвяних штоленів, цукерок, печива чи пирогів, додаючи їм особливого зимового смаку та атмосферності. 

Смачна ароматна випічка – це найкращий подарунок до свят!

Кекс Мускатний

Мастхев різдвяного асортименту: пряна суміш для виробництва святкових кексів, пряників, печива. 

Мініштолен Шоколадний

Сучасна версія традиційного німецького штолена - з багатим преміальним шоколадним смаком, впізнаваним ароматом Різдва та привабливою подачею, що відповідає сучасному тренду на зручні мінідесерти.

Леквар Кавовий Агат.

Мультифункціональна паста "3 в 1"  для виробництва вишуканої шоколадної здоби нового покоління:  з вологим м'якушем, подовженими термінами та насиченим шоколадно-кавовим смаком.

Відео підказки.

Зробили для вас добірку відео-матеріалів, які стануть у пригоді, щоб яскраво розпочати Різдвяний сезон.