

Айріш рол Йокогама
Айріш рол Йокогама
Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та яблуком.
Тісто
0,225 кг | Айріш Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Мус
0,085 кг | Зеесан Сирний | |
0,170 кг | вода | |
0,170 кг | Розет | |
0,002 кг | кориця мелена |
Наповнювач
0,720 кг | Фрутбері Яблуко |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості.
- Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
- Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв.
- Охолодити.
Мус:
- Зеесан Сирний розмішати з водою, додати корицю та збиті вершки.
Формування виробу:
- На бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти фруктовий наповнювач Фрутбері Яблуко та завернути в рол.
Більше
Ще більше витончених рецептів тістечок-ролів — у тематичному каталозі «Японський сад».
