Рецептури

Айріш рол Йокогама

Смак вишуканого десерту вершкового ірландського крему шифонового бісквіту у поєднанні з ніжним сирним мусом та яблуком.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,225 кг Айріш Вельвет
0,340 кг яйця
0,068 кг олія соняшникова
0,055 кг вода
0,017 кг Квік 96
Мус
0,085 кг Зеесан Сирний
0,170 кг вода
0,170 кг вершки з рослинним жирами 25%
0,002 кг кориця мелена
Наповнювач
0,400 кг яблуко свіже
0,260 кг Палетта Нейтральна
0,060 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

    Наповнювач: з’єднати Палетта Нейтральна з водою та нагріти до повного розчинення, після чого додати нарізані кубиком яблука та проварити.

    Мус: Зеесан Сирний розмішати з водою, додати корицю та збиті вершки.

    Формування виробу: на бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти фруктовий наповнювач та завернути в рол.

Айріш рол Йокогама