Рецептури Рецептури

Блек рол Осака

Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з молочно-білою ніжністю білого шоколаду та сирного мусу з горіховими нотками.

Тісто 1

0,225 кг   Блек Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Тісто 2

0,050 кг   Еклермікс
0,045 кг   олія соняшникова
0,050 кг   яйця
0,050 кг   вода

Наповнювач

0,300 кг   Чоколіна Вайт

Мус

0,105 кг   Зеесан Сирний
0,210 кг   вода
0,201 кг   Розет
0,070 кг   Чоколіна Фундук

Спосіб приготування

Тісто 1:

  • Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

  • Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Тісто 2:

  • Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв.
  • Відсадити еклери видовженої форми на листи та випекти протягом 20 хв. при температурі 200°C. 
  • Після охолодження, тістові заготовки наповнити Чоколіна Вайт.

Мус:

  • Зеесан Сирний розмішати з водою, додати Чоколіна Фундук та збиті вершки.

Формування виробу:

На випечений бісквітний напівфабрикат нанести мус, викласти вздовж еклери та завернути в рол.

Більше

Ще більше рецептів тістечок-ролів в каталозі "Японський сад".

Блек рол Осака