![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Блек рол Сібуя
Блек рол Сібуя
Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з йогуртовим мусом з кокосовими нотками.
Тісто
0,225 кг | Блек Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Мус
0,110 кг | Зеесан Йогурт | |
0,220 кг | вода | |
0,220 кг | вершки з рослинним жирами 25% | |
0,110 кг | Крем Лайт Кокос |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Мус: Зеесан Йогурт розмішати з водою, додати Крем Лайт Кокос та збиті вершки.
Формування виробу: на край випеченого бісквітного напівфабрикату відсадити мус та завернути в рол.
![Блек рол Сібуя](https://www.zeelandia.ua/recipes/torty/blek-rol-sibuya/@@images/image-400-af93cff21adf4b285123073e127988a0.png)