
Блек рол Сібуя
Блек рол Сібуя
Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з йогуртовим мусом з кокосовими нотками.
Тісто
0,225 кг | Блек Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Мус
0,110 кг | Зеесан Йогурт | |
0,220 кг | вода | |
0,220 кг | вершки з рослинним жирами 25% | |
0,110 кг | Крем Лайт Кокос |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Мус: Зеесан Йогурт розмішати з водою, додати Крем Лайт Кокос та збиті вершки.
Формування виробу: на край випеченого бісквітного напівфабрикату відсадити мус та завернути в рол.
