Рецептури Рецептури

Блек рол Сібуя

Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з йогуртовим мусом з кокосовими нотками.

Тісто

0,225 кг   Блек Вельвет
0,340 кг   яйця
0,068 кг   олія соняшникова
0,055 кг   вода
0,017 кг   Квік 96

Мус

0,110 кг   Зеесан Йогурт
0,220 кг   вода
0,220 кг   Розет
0,110 кг   Крем Лайт зі смаком Ананасу

Спосіб приготування

Тісто:

  • Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості.
  • Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

  • Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Мус:

  • Зеесан Йогурт розмішати з водою, додати Крем Лайт зі смаком Ананасу та збиті вершки.

Формування виробу:

  • На край випеченого бісквітного напівфабрикату відсадити мус та завернути в рол.

Більше

Ще більше витончених рецептів тістечок-ролів — у тематичному каталозі «Японський сад».

Блек рол Сібуя