Рецептури

Блек рол Сібуя

Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з йогуртовим мусом з кокосовими нотками.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,225 кг Блек Вельвет
0,340 кг яйця
0,068 кг олія соняшникова
0,055 кг вода
0,017 кг Квік 96
Мус
0,110 кг Зеесан Йогурт
0,220 кг вода
0,220 кг вершки з рослинним жирами 25%
0,110 кг Крем Лайт Кокос

Спосіб приготування

    Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

    Мус: Зеесан Йогурт розмішати з водою, додати Крем Лайт Кокос та збиті вершки.

    Формування виробу: на край випеченого бісквітного напівфабрикату відсадити мус та завернути в рол.

Блек рол Сібуя