

Блек рол Сібуя
Блек рол Сібуя
Насичений смак темного шоколаду шифонового бісквіту у поєднанні з йогуртовим мусом з кокосовими нотками.
Тісто
0,225 кг | Блек Вельвет | |
0,340 кг | яйця | |
0,068 кг | олія соняшникова | |
0,055 кг | вода | |
0,017 кг | Квік 96 |
Мус
0,110 кг | Зеесан Йогурт | |
0,220 кг | вода | |
0,220 кг | Розет | |
0,110 кг | Крем Лайт зі смаком Ананасу |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості.
- Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
- Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Мус:
- Зеесан Йогурт розмішати з водою, додати Крем Лайт зі смаком Ананасу та збиті вершки.
Формування виробу:
- На край випеченого бісквітного напівфабрикату відсадити мус та завернути в рол.
Більше
Ще більше витончених рецептів тістечок-ролів — у тематичному каталозі «Японський сад».
