Рецептури Рецептури

Абрикосовий Angel food cake

Американський бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-абрикосовою начинкою.

Тісто

0,300 кг   яєчний білок
0,270 кг   цукор
0,150 кг   Сатіна Вайт
0,090 кг   борошно пшеничне в/г

Наповнювач

0,150 кг   Крем Лайт Абрикос
0,150 кг   Чоколіна
0,150 кг   Преста Йогурт

Декор

0,005 кг   Монблан

Спосіб приготування

Тісто:

Білок збити міксером, поступово додаючи цукор, протягом 7-8  хв. на високій швидкості до стійкої густої маси. Розтопити Сатіну Вайт до 36-38°С та повільно ввести в білкову масу, перемішати. В кінці з'єднати з просіяним борошном. Бісквітне тісто нанести на лист за допомогою кондитерського мішка з круглою насадкою у вигляді повздовжніх смужок.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 200°C. Час 8-9 хв.

Наповнювач:

Охолоджений бісквіт перевернути, нанести шар Крем Лайт Абрикос на один край, на другу половину – Чоколіну, змішану з Преста Йогурт. Потім завернути у вигляді рулету. Охолодити.

Декор:

Готовий рулет нарізати на порції по 0,100 кг та через сито посипати Монблан (можна його підфарбувати в помаранчевий колір).

Абрикосовий Angel food cake