Рецепти

Абрикосовий Angel food cake

Американський бісквіт з ніжною легкою текстурою наче крила янгола у поєднанні з шоколадно-абрикосовою начинкою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,300 кг яєчний білок
0,270 кг цукор
0,150 кг Сатіна Вайт
0,090 кг борошно пшеничне в/г
Наповнювач
0,150 кг Крем Лайт Абрикос
0,150 кг Чоколіна
0,150 кг Преста Йогурт
Декор
0,005 кг Монблан

Спосіб приготування

    Тісто:

    Білок збити міксером, поступово додаючи цукор, протягом 7-8  хв. на високій швидкості до стійкої густої маси. Розтопити Сатіну Вайт до 36-38°С та повільно ввести в білкову масу, перемішати. В кінці з'єднати з просіяним борошном. Бісквітне тісто нанести на лист за допомогою кондитерського мішка з круглою насадкою у вигляді повздовжніх смужок.

    Параметри випікання:

    Ротаційна піч: 200°C. Час 8-9 хв.

    Наповнювач:

    Охолоджений бісквіт перевернути, нанести шар Крем Лайт Абрикос на один край, на другу половину – Чоколіну, змішану з Преста Йогурт. Потім завернути у вигляді рулету. Охолодити.

    Декор:

    Готовий рулет нарізати на порції по 0,100 кг та через сито посипати Монблан (можна його підфарбувати в помаранчевий колір).

Абрикосовий Angel food cake