Рецептури Рецептури

Тістечко Мелман

Мистецтво «каліграфії» по тісту, малюнок "жираф".

Тісто 1

0,388 кг   Айворі Вельвет
0,510 кг   яйця
0,102 кг   олія соняшникова
0,083 кг   вода
0,025 кг   Квік 96

Тісто 2

0,169 кг   Айріш Вельвет
0,255 кг   яйця
0,051 кг   олія соняшникова
0,042 кг   вода
0,013 кг   Квік 96

Тісто 3

0,169 кг   Блек Вельвет
0,255 кг   яйця
0,051 кг   олія соняшникова
0,042 кг   вода
0,013 кг   Квік 96

Наповнювач

0,175 кг   Чоколіна Вайт шоколад
0,175 кг   Сатіна Вайт
0,350 кг   Крем Лайт Ананас
0,015 кг   Квік 96

Спосіб приготування

Тісто 1:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см з бортом висотою 3 см.

Тісто 2:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста, полосками вздовж листа.

Тісто 3:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 4 хв. на великій швидкості. З кондитерського мішка обережно та рівномірно нанести тісто поверх першого тіста, полосками вздовж листа.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 25-30 хв. Охолодити.

Наповнювач:

Розтопити Сатіну Вайт, додати Чоколіну Вайт шоколад та Крем Лайт Ананас з Квіком. Всі компоненти збити міксером до пишної маси.

Формування виробу:

Охолоджений бісквітний напівфабрикат розрізати на дві частини, на одну частину нанести наповнювач та накрити другою. Охолодити та нарізати на порції (8х4 см).

Більше

* за бажанням можна змінювати смак (лінійка крем-лайтів).

Тістечко Мелман