Рецептури Рецептури

Тістечко карамельно-шоколадне

Тістечко карамельне з шоколадним кремом в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.

Тісто

0,084 кг   маргарин
0,120 кг   яйця
0,270 кг   борошно пшеничне в/г
0,270 кг   цукор
0,132 кг   Кукімікс Американо Карамель

Крем

0,400 кг   Преста Ванільна
0,200 кг   масло вершкове
0,100 кг   Тринідад Екстра Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.

Крем:

Змішати збите вершкове масло з розтопленим шоколадом Тринідад Екстра Дарк, потім додати Престу Ванільну та ретельно перемішати.

Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (3 н/ф пісочний з Кукімікс Американо Карамель).

Тістечко карамельно-шоколадне