Тістечко карамельно-шоколадне
Тістечко карамельно-шоколадне
Тістечко карамельне з шоколадним кремом, в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.
Тісто
| 0,084 кг | маргарин | |
| 0,120 кг | яйця | |
| 0,270 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,270 кг | цукор | |
| 0,132 кг | Кукімікс Американо Карамель | 
Крем
| 0,400 кг | Преста зі смаком Ванілі | |
| 0,200 кг | масло вершкове | |
| 0,100 кг | Тринідад Екстра Дарк | 
Спосіб приготування
Тісто:
- З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси.
 - Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.
 
Крем:
- Змішати збите вершкове масло з розтопленим шоколадом Тринідад Екстра Дарк, потім додати Престу зі смаком Ванілі, ретельно перемішати.
 - Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (3 н/ф пісочний з Кукімікс Американо Карамель).
 
                