Рецептури
Тістечко карамельно-шоколадне

Тістечко карамельне з шоколадним кремом в якому гіркі нотки превалюють над солодкими.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,084 кг маргарин
0,120 кг яйця
0,270 кг борошно пшеничне в/г
0,270 кг цукор
0,132 кг Кукімікс Американо Карамель
Крем
0,400 кг Преста Ванільна
0,200 кг масло вершкове
0,100 кг Арабеска Чорна 72

Спосіб приготування

    Тісто:

    З’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.

    Крем:

    Змішати збите вершкове масло з розтопленим шоколадом, потім додати Престу Ванільну та ретельно перемішати.

    Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (3 н/ф пісочний з Кукімікс Американо Карамель).

Тістечко карамельно-шоколадне