Рецептури
Тістечко Vegan life

Веганський продукт. Шоколадно-абрикосовий смак тістечка.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг Кекс Пісний Ванільний
0,560 кг вода
0,175 кг олія соняшникова
0,080 кг Какао порошок DB82
Наповнювач
0,500 кг Джеммі Лайт Абрикос
Мус
0,550 кг Тринідад Дарк
0,450 кг вершки з рослинним жирами 25%
0,006 кг агар
0,200 кг вода
0,550 кг вершки з рослинними жирами 25%
0,003 кг ароматизатор ром
Покриття
0,250 кг Палетта Нейтральна
0,250 кг Мірор Шоколад
0,050 кг вода
Декор
0,050 кг Сатіна Дарк

Спосіб приготування

    Тісто:

    Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером. Тісто вилити на лист 60х40 см та випікати. 

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 180°C. Час випікання 15-20 хв.

    Мус:

    Замочити агар у воді на 15 хв. в пропорції 6 г агару на 200 г води), потім розтопити та додати до ганашу Трінідад Дарк з вершками. Трінідад Дарк розтопити разом з вершками (0,450 кг). Збити другу частину вершків (0,550 кг) і поступово додавати підготовлений ганаш із шоколаду та агарової маси. Охолодити до кімнатної температури!

    Покриття:

    Палетту Нейтральну з водою розтопити до повного розчинення та з'єднати з Мірор Шоколад.

    Формування виробу:

    Бісквітний н/ф розрізати на два коржі та з'єднати між собою Джеммі Лайт Абрикос та трюфельним мусом. Охолодити. Готове покриття нанести на охолоджений виріб та нарізати на тістечка.

Тістечко Vegan life