Рецептури Рецептури

Тістечко Vegetarian life

Вегетаріанський продукт. Шоколадно-абрикосовий смак тістечка.

Тісто

1,000 кг   Кекс Пісний Ванільний
0,560 кг   вода
0,175 кг   олія соняшникова
0,080 кг   Какао порошок DB82

Наповнювач

0,400 кг   Преста Абрикос

Мус

0,550 кг   Тринідад Дарк
0,450 кг   вершки з рослинним жирами 25%
0,006 кг   агар
0,200 кг   вода
0,550 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,003 кг   ароматизатор ром

Покриття

0,250 кг   Палетта Нейтральна
0,250 кг   Мірор Шоколад
0,050 кг   вода

Декор

0,050 кг   Сатіна Дарк

Спосіб приготування

Тісто:

Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на середній швидкості плоским бітером. Тісто вилити на лист 60х40 см та випікати. 

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°C. Час випікання 15-20 хв.

Мус:

Замочити агар у воді на 15 хв. в пропорції 6 г агару на 200 г води), потім розтопити та додати до ганашу Трінідад Дарк з вершками. Трінідад Дарк розтопити разом з вершками (0,450 кг). Збити другу частину вершків (0,550 кг) і поступово додавати підготовлений ганаш із шоколаду та агарової маси. Охолодити до кімнатної температури!

Покриття:

Палетту Нейтральну з водою розтопити до повного розчинення та з'єднати з Мірор Шоколад.

Формування виробу:

Бісквітний н/ф розрізати на два коржі та з'єднати між собою Джеммі Лайт Абрикос та трюфельним мусом. Охолодити. Готове покриття нанести на охолоджений виріб та нарізати на тістечка.

Тістечко Vegetarian life