Рецептури
Тістечко Глозей

Ніжність йогуртового кексу, вкраплення шматочків чорної смородини та шоколадно-горіховий ганаш поєдналися в одному тістечку.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,250 кг Йогуртовий кекс
0,075 кг яйця
0,075 кг вода
0,075 кг олія соняшникова
Ганаш
0,200 кг вершки з рослинними жирами 25%
0,300 кг Сатіна Дарк
Наповнювач
0,150 кг Джеммі Лайт Абрикос
0,200 кг чорна смородина заморожена
0,050 кг цукор
0,010 кг Сафтія
Декор
0,400 кг Сатіна Дарк
0,080 кг олія соняшникова
0,050 кг арахіс бланширований

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішати всі інгредієнти на середній швидкості пласким бітером протягом 5 хв. Викласти у три форми 20х20 по 0,155 кг.

    Параметри випікання:

    Ротаційна піч: 175*С протягом 10 хв. Подова піч 185*С протягом 10-12 хв. взалежності від тістової заготовки.

    Ганаш:

    Сатіну Дарк розтопити з частиною вершків (0,100 кг) та змішати зі збитами вершками до однорідної консистенції.

    Наповнювач:

    Цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди та Джеммі Лайт Абрикос. Масу довести до кипіння. Перед використанням охолодити.

    Покриття:

    Сатіну Дарк розтопити до температури 35-38*С, додати олію соняшникову та подріблений арахіс.

    Формування виробу:

    У дві форми 20х20 викласти випечений н/ф йогуртового кексу, покрити ганашем. Один корж випеченого йогуртового н/ф попередньо нарізаного на смужки 1,75 см (12 смужок, по 6 смужокк на 1 форму) викласти поверх ганаша. Пустоти заповнити наповнювачем. Охолоджений виріб нарізати на тістечка та нанести покриття на основі Сатіни Дарк.

Тістечко Глозей