
Ніжність йогуртового кексу, вкраплення шматочків чорної смородини та шоколадно-горіховий ганаш поєдналися в одному тістечку.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
0,250 | кг | Йогуртовий кекс | |
0,075 | кг | яйця | |
0,075 | кг | вода | |
0,075 | кг | олія соняшникова | |
Ганаш | |||
0,200 | кг | вершки з рослинними жирами 25% | |
0,300 | кг | Сатіна Дарк | |
Наповнювач | |||
0,150 | кг | Джеммі Лайт Абрикос | |
0,200 | кг | чорна смородина заморожена | |
0,050 | кг | цукор | |
0,010 | кг | Сафтія | |
Декор | |||
0,400 | кг | Сатіна Дарк | |
0,080 | кг | олія соняшникова | |
0,050 | кг | арахіс бланширований |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі інгредієнти на середній швидкості пласким бітером протягом 5 хв. Викласти у три форми 20х20 по 0,155 кг.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: 175*С протягом 10 хв. Подова піч 185*С протягом 10-12 хв. взалежності від тістової заготовки.
Ганаш:
Сатіну Дарк розтопити з частиною вершків (0,100 кг) та змішати зі збитами вершками до однорідної консистенції.
Наповнювач:
Цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди та Джеммі Лайт Абрикос. Масу довести до кипіння. Перед використанням охолодити.
Покриття:
Сатіну Дарк розтопити до температури 35-38*С, додати олію соняшникову та подріблений арахіс.
Формування виробу:
У дві форми 20х20 викласти випечений н/ф йогуртового кексу, покрити ганашем. Один корж випеченого йогуртового н/ф попередньо нарізаного на смужки 1,75 см (12 смужок, по 6 смужокк на 1 форму) викласти поверх ганаша. Пустоти заповнити наповнювачем. Охолоджений виріб нарізати на тістечка та нанести покриття на основі Сатіни Дарк.
