Рецептури Рецептури

Тістечко Глозей

Ніжність йогуртового кексу, вкраплення шматочків чорної смородини та шоколадно-горіховий ганаш поєдналися в одному тістечку.

Тісто

0,250 кг   Йогуртовий кекс
0,075 кг   яйця
0,075 кг   вода
0,075 кг   олія соняшникова

Ганаш

0,200 кг   вершки з рослинними жирами 25%
0,300 кг   Сатіна Дарк

Наповнювач

0,300 кг   чорна смородина заморожена
0,070 кг   цукор
0,015 кг   Сафтія

Декор

0,400 кг   Сатіна Дарк
0,080 кг   олія соняшникова
0,050 кг   арахіс бланширований

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі інгредієнти на середній швидкості пласким бітером протягом 5 хв. Викласти у три форми 20х20 по 0,155 кг.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 175°С протягом 10 хв. Подова піч 185°С протягом 10-12 хв. взалежності від тістової заготовки.

Ганаш:

Сатіну Дарк розтопити з частиною вершків (0,100 кг) та змішати зі збитами вершками до однорідної консистенції.

Наповнювач:

Цукор та Сафтію з'єднати, додати ягоди чорної смородини. Масу довести до кипіння. Перед використанням охолодити.

Покриття:

Сатіну Дарк розтопити до температури 35-38°С, додати олію соняшникову та подріблений арахіс.

Формування виробу:

У дві форми 20х20 викласти випечений н/ф йогуртового кексу, покрити ганашем. Один корж випеченого йогуртового н/ф попередньо нарізаного на смужки 1,75 см (12 смужок, по 6 смужокк на 1 форму) викласти поверх ганаша. Пустоти заповнити наповнювачем. Охолоджений виріб нарізати на тістечка та нанести покриття на основі Сатіни Дарк.

Тістечко Глозей