Рецептури
Тістечко Summer bouquet

Легкі нотки трюфелю з лимоном та вишнею поєдналися в однму тістечку.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,350 кг Кекс Лимонний
0,500 кг яйця
0,100 кг олія соняшникова
0,080 кг вода
0,030 кг Квік 96
Тісто 2
0,350 кг Кекс Трюфельний
0,500 кг яйця
0,100 кг олія соняшникова
0,080 кг вода
0,030 кг Квік 96
Наповнювач
0,700 кг Палетта Нейтральна
0,300 кг Джеммі Лайт Вишня
0,500 кг вишня заморожена без кісточки
Покриття
0,500 кг Сатіна Вайт
0,500 кг Фондант

Спосіб приготування

    Тісто 1:

    Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Тісто 2:

    Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 15-20 хв., в ротаційній печі при температурі 180°C протягом 15-20 хв. Охолодити.

    Наповнювач:

    Палетту Нейтральну, Джеммі Лайт Вишню та вишню (нарізану шматочками) довести до кипіння та проварити 3-5 хв.

    Покриття:

    Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, додати Фондант.

    Формування виробу:

    Два бісквітних н/ф з'єднати між собою готовим наповнювачем. Глазурувати виріб покриттям. Охолодити та нарізати на тістечка розміром 4х9 см. 

Тістечко Summer bouquet