Рецептури Рецептури

Тістечко Spring Melody

Легкі лимонно-трюфельні нотки та смак шоколаду.

Тісто 1

0,350 кг   Кекс Лимонний
0,500 кг   яйця
0,100 кг   олія соняшникова
0,080 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Тісто 2

0,350 кг   Кекс Трюфельний
0,500 кг   яйця
0,100 кг   олія соняшникова
0,080 кг   вода
0,030 кг   Квік 96

Наповнювач

0,400 кг   Тринідад Дарк
0,400 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Покриття

0,350 кг   Палетта Нейтральна
0,150 кг   вода

Оздоблення

0,460 кг   Сатіна Мілк
0,050 кг   олія соняшникова
0,030 кг   кокосова стружка

Спосіб приготування

Тісто 1:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Тісто 2:

Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 15-20 хв., в ротаційній печі при температурі 180°C протягом 15-20 хв. Охолодити.

Формування виробу:

Бісквітні н/ф почергово з'єднати між собою готовим наповнювачем. Охолодити та нарізати на тістечка.  

Покриття:

Палетту Нейтральну з водою нагріти до повного розчинення. Глазурувати поверхню тістечка.

Оздоблення:

Сатіну Мілк розтопити до температури 35-38°C, додати олію та кокосову стружку. Глазурувати нижню частину тістечка.

Тістечко Spring Melody