Тістечко Spring Melody
Тістечко Spring Melody
Легкі лимонно-трюфельні нотки та смак шоколаду.
Тісто 1
0,350 кг | Кекс Лимонний | |
0,500 кг | яйця | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,080 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Тісто 2
0,350 кг | Кекс Трюфельний | |
0,500 кг | яйця | |
0,100 кг | олія соняшникова | |
0,080 кг | вода | |
0,030 кг | Квік 96 |
Наповнювач
0,400 кг | Тринідад Дарк | |
0,400 кг | Чоколіна Вайт шоколад |
Покриття
0,350 кг | Палетта Нейтральна | |
0,150 кг | вода |
Оздоблення
0,460 кг | Сатіна Мілк | |
0,050 кг | олія соняшникова | |
0,030 кг | кокосова стружка |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Тісто 2:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 15-20 хв., в ротаційній печі при температурі 180°C протягом 15-20 хв. Охолодити.
Формування виробу:
Бісквітні н/ф почергово з'єднати між собою готовим наповнювачем. Охолодити та нарізати на тістечка.
Покриття:
Палетту Нейтральну з водою нагріти до повного розчинення. Глазурувати поверхню тістечка.
Оздоблення:
Сатіну Мілк розтопити до температури 35-38°C, додати олію та кокосову стружку. Глазурувати нижню частину тістечка.