Рецептури
Тістечко Spring Melody

Легкі лимонно-трюфельні нотки та смак шоколаду.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,350 кг Кекс Лимонний
0,500 кг яйця
0,100 кг олія соняшникова
0,080 кг вода
0,030 кг Квік 96
Тісто 2
0,350 кг Кекс Трюфельний
0,500 кг яйця
0,100 кг олія соняшникова
0,080 кг вода
0,030 кг Квік 96
Наповнювач
0,400 кг Тринідад Дарк
0,400 кг Чоколіна Вайт
Покриття
0,350 кг Палетта Нейтральна
0,150 кг вода
Оздоблення
0,460 кг Сатіна Мілк
0,050 кг олія соняшникова
0,030 кг кокосова стружка

Спосіб приготування

    Тісто 1:

    Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Тісто 2:

    Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 15-20 хв., в ротаційній печі при температурі 180°C протягом 15-20 хв. Охолодити.

    Формування виробу:

    Бісквітні н/ф почергово з'єднати між собою готовим наповнювачем. Охолодити та нарізати на тістечка.  

    Покриття:

    Палетту Нейтральну з водою нагріти до повного розчинення. Глазурувати поверхню тістечка.

    Оздоблення:

    Сатіну Мілк розтопити до температури 35-38°C, додати олію та кокосову стружку. Глазурувати нижню частину тістечка.

Тістечко Spring Melody