
Легкі лимонно-трюфельні нотки та смак шоколаду.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто 1 | |||
0,350 | кг | Кекс Лимонний | |
0,500 | кг | яйця | |
0,100 | кг | олія соняшникова | |
0,080 | кг | вода | |
0,030 | кг | Квік 96 | |
Тісто 2 | |||
0,350 | кг | Кекс Трюфельний | |
0,500 | кг | яйця | |
0,100 | кг | олія соняшникова | |
0,080 | кг | вода | |
0,030 | кг | Квік 96 | |
Наповнювач | |||
0,400 | кг | Тринідад Дарк | |
0,400 | кг | Чоколіна Вайт | |
Покриття | |||
0,350 | кг | Палетта Нейтральна | |
0,150 | кг | вода | |
Оздоблення | |||
0,460 | кг | Сатіна Мілк | |
0,050 | кг | олія соняшникова | |
0,030 | кг | кокосова стружка |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Тісто 2:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190°C протягом 15-20 хв., в ротаційній печі при температурі 180°C протягом 15-20 хв. Охолодити.
Формування виробу:
Бісквітні н/ф почергово з'єднати між собою готовим наповнювачем. Охолодити та нарізати на тістечка.
Покриття:
Палетту Нейтральну з водою нагріти до повного розчинення. Глазурувати поверхню тістечка.
Оздоблення:
Сатіну Мілк розтопити до температури 35-38°C, додати олію та кокосову стружку. Глазурувати нижню частину тістечка.
