Рецептури
Тістечко Янтарне яблуко

Комбінація різних текстур та смаків.

Тісто

0,338 кг   Айріш Вельвет
0,510 кг   яйця
0,083 кг   вода
0,102 кг   олія соняшникова
0,025 кг   Квік 96

Печиво Савоярді

0,200 кг   Москамікс
0,100 кг   яйця
0,040 кг   борошно пшеничне в/г
0,016 кг   вода
0,001 кг   ванілін

Сироп

0,050 кг   цукор
0,050 кг   вода
0,015 кг   кава натуральна розчинна
0,020 кг   ром

Крем

0,500 кг   Сир плавлений Янтарний
0,270 кг   цукрова пудра
0,018 кг   желатин
0,100 кг   вода
0,500 кг   Крем Патіссері несолодкі

Декор

0,015 кг   Какао порошок DB82

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти та збивати протягом 4-5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 200-210°C протягом 8-10 хв.

Печиво Савоярді: збивати складові 5-7 хв. на найвищій швидкості та відсадити довгими смужками.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 220-230°C протягом 5-7 хв.

Крем: желатин замочити у воді та залишити на 10-15 хв для набухання. Сир плавлений Янтарний збити з цукровою пудрою у пишну масу додати розтоплений желатин. Збити вершки та обережно з`єднати обидві частини в ніжну масу.

Сироп: з цукру і води зварити сироп. В гарячий сироп додати каву. Охолодити та влити ром.

Формування виробу: бісквіт розрізати на дві рівні частини та прошарувати наповнювачем Фрутбері Яблуко. На поверхню виробу відсадити половину крему, викласти печиво Савоярді, просочене сиропом. Прошарувати ще раз кремом. Поверхню декорувати хаотичними смужками, цим же кремом за допомогою кондитерського мішка. Охолодити. Посипати какао. За бажанням можна декорувати декором з шоколаду або Мірор Чоко.

Тістечко Янтарне яблуко