Рецептури Рецептури

Тістечко Сакура

Це тістечко як цвітіння японської вишні, сакури: ніжне наче хмаринка.

Тісто

0,375 кг   Кекс Фісташковий
0,157 кг   яйця
0,135 кг   олія соняшникова
0,037 кг   вода

Наповнювач

0,200 кг   Фрутбері Вишня
0,200 кг   Палетта Нейтральна
0,100 кг   вода

Крем

0,300 кг   Крем Патіссері несолодкі
0,265 кг   крем-сир
0,085 кг   цукрова пудра
0,030 кг   паста Фісташка

Покриття

0,080 кг   Палетта Нейтральна
0,001 кг   барвник сухий "Смарагд"

Спосіб приготування

Тісто: збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції. Тісто вилити в 2 форми 20х20 см та випекти.

Параметри випікання:

Подова піч: 170°C.

Ротаційна піч: 160°C.

Тривалість випікання: 25-30 хв. взалежності від маси тістової заготовки.

Наповнювач: Палетту Нейтральну проварити з водою 2-3 хв. до повного її розчинення, додати Фрутбері Вишню та проварити ще 1 хв.

Крем: всі інгредієнти змішати та збити 1-2 хв. на високій швидкості.

Покритя: Палетту КолдДжел змішати з барвником та покрити виріб.

Формування виробу: випечений п/ф розрізати на дві частини. На один шар бісквіту вилити гарячий наповнювач та заморозити.

Виріб формувати в такій послідовності: на бісквіт нанести крем, покрити замороженим бісквітом з наповнювачем, потім покрити тонким шаром крему і знову покласти бісквіт, крем, бісквіт. Поверхню бісквіту покрити кремом, вирівняти та охолодити. Охолодженний виріб покрити Палеттою КолдДжел, порізати на тістечка та декорувати.

Тістечко Сакура