Рецептури
Тістечко Джоконда

Розкішне поєднання йогуртового бісквіту з хрустким еклерним прошарком та молочно-ванільним кремом з шоколадом.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,500 кг Йогуртовий кекс
0,150 кг олія соняшникова
0,150 кг яйця
0,220 кг вода
Тісто 2
0,100 кг Еклермікс
0,090 кг олія соняшникова
0,100 кг вода
0,100 кг яйця
Наповнювач
0,100 кг Сатіна Дарк
0,020 кг олія соняшникова
Крем
0,320 кг Рап Спеціал
0,800 кг вода
0,240 кг молоко згущене з цукром
0,320 кг вершки з рослинними жирами 25%
Покриття
0,120 кг Палетта КолдДжел

Спосіб приготування

    Тісто1:

    Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером.Тісто викласти на лист 60х40 см та розрівняти.

    Параметри випікання:

    Подова піч: 200°C.

    Ротаційна піч: 180-190°C.

    Тривалість випікання: 10-12 хв.

    Тісто 2:

    Перемішати на низькій швидкості суміш Еклермікс, олію та яйця. В кінці додати воду кімнатної температури. Після чого перемішати протягом 5 хв. на 2-й швидкості до отримання тіста однорідної консистенції. Розмастити тісто тонким шаром, хаотично на лист 40х30 см.

    Параметри випікання:

    Температура випікання 200°C.Час випікання 25 хв.

    Крем:

    Збити всі інгрідієнти разом 3-5 хв. Залишити на 2 хв., потім перемішати. 

    Формування готового виробу:

    Розрізати йогуртовий напівфабрикат на дві частини 40×30 см. Заварний напівфабрикат змастити ростопленою Сатіною Дарк з олією. Прошарувати коржі кремом. Заварний корж покласти всередину. Зверху змастити тонким шаром крему, охолодити. Готовий виріб покрити Палеттою КолдДжел, нарізати на порції (60×30 мм) та декорувати.

Тістечко Джоконда