

Тістечко Джоконда
Тістечко Джоконда
Розкішне поєднання йогуртового бісквіту з хрустким еклерним прошарком та молочно-ванільним кремом з шоколадом.
Тісто 1
0,500 кг | Кекс Йогуртовий | |
0,150 кг | олія соняшникова | |
0,150 кг | яйця | |
0,220 кг | вода |
Тісто 2
0,100 кг | Еклермікс | |
0,090 кг | олія соняшникова | |
0,100 кг | вода | |
0,100 кг | яйця |
Наповнювач
0,100 кг | Сатіна Дарк | |
0,020 кг | олія соняшникова |
Крем
0,320 кг | Рап Спеціал | |
0,800 кг | вода | |
0,240 кг | молоко згущене з цукром | |
0,320 кг | вершки з рослинними жирами 25% |
Покриття
0,120 кг | Палетта Колд Джел |
Спосіб приготування
Тісто1:
- Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером.
- Тісто викласти на лист 60х40 см та розрівняти.
Параметри випікання:
- Подова піч: 200°C.
- Ротаційна піч: 180-190°C.
- Тривалість випікання: 10-12 хв.
Тісто 2:
- Перемішати на низькій швидкості суміш Еклермікс, олію та яйця.
- В кінці додати воду кімнатної температури.
- Після чого перемішати протягом 5 хв. на 2-й швидкості до отримання тіста однорідної консистенції.
- Розмастити тісто тонким шаром, хаотично на лист 40х30 см.
Параметри випікання:
- Температура випікання 200°C.
- Час випікання 25 хв.
Крем:
- Збити всі інгредієнти разом 3-5 хв.
- Залишити на 2 хв., потім перемішати.
Формування готового виробу:
- Розрізати йогуртовий напівфабрикат на дві частини 40×30 см.
- Заварний напівфабрикат змастити розтопленою Сатіною Дарк з олією.
- Прошарувати коржі кремом.
- Заварний корж покласти всередину.
- Зверху змастити тонким шаром крему, охолодити.
- Готовий виріб покрити Палеттою Колд Джел, нарізати на порції (60×30 мм) та декорувати.
