Рецептури Рецептури

Птіфур Бургунді

Тістечко птіфур ідеально поєднало в собі ніжне тісто сабле з вишневим компоте та нотками ягідного йогурту. Ефектне поєднання різних текстур та смаку.

Тісто

0,190 кг   Айріш Вельвет
0,075 кг   жовтки
0,095 кг   маргарин
0,095 г   борошно пшеничне в/г
0,001 кг   сіль

Начинка компоте

0,300 кг   вишня заморожена без кісточки
0,300 кг   Палетта Нейтральна

Крем-мус

0,160 кг   Зеесан Йогурт
0,260 кг   вода
0,250 кг   Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту
0,300 кг   Вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,090 кг   Палетта КолдДжел
0,030 кг   Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту

Спосіб приготування

Тісто:

В діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста. Рівномірно розподілити тісто в формі 55х10х4 см.

Параметри випікання:

подова піч: температура випікання 185°С, протягом 12-15 хв. 

Начинка компоте:

Палетту Нейтральну розтопити, додати вишню та довести до кипіння.

Крем-мус:

Зеесан Йогурт розмішати у воді, додати Чоколіну, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.

Покриття:

розігріти Чоколіну та з'єднати з Палетта КолдДжел.

Формуваня виробу:

зібрати у форму розміром 55х10х4 см в наступній послідовності: пісочний напівфабрикат, тонкий шар вишневого компоте, шар крем-мусу до краю форми. Заморозити. Нанести покриття на виріб та нарізати на порції. Тістечка декорувати ягодами та декором з шоколаду.

Птіфур Бургунді