Рецепти
Птіфур Бургунді

Тістечко птіфур ідеально поєднало в собі ніжне тісто сабле з вишневим компоте та нотками ягідного йогурту. Ефектне поєднання різних текстур та смаку.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,190 кг Айріш Вельвет
0,075 кг жовтки
0,095 кг маргарин
0,095 г борошно пшеничне в/г
0,001 кг сіль
Начинка компоте
0,300 кг вишня заморожена без кісточки
0,300 кг Палетта Нейтральна
Крем-мус
0,160 кг Зеесан Йогурт
0,260 кг вода
0,250 кг Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту
0,300 кг Вершки з рослинними жирами 25%
Покриття
0,090 кг Палетта КолдДжел
0,030 кг Чоколіна Бургунді зі смаком ягідного йогурту

Спосіб приготування

    Тісто:

    В діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста. Рівномірно розподілити тісто в формі 55х10х4 см.

    Параметри випікання:

    подова піч: температура випікання 185°С, протягом 12-15 хв. 

    Начинка компоте:

    Палетту Нейтральну розтопити, додати вишню та довести до кипіння.

    Крем-мус:

    Зеесан Йогурт розмішати у воді, додати Чоколіну, а потім збиті вершки. Перемішати до однорідної маси.

    Покриття:

    розігріти Чоколіну та з'єднати з Палетта КолдДжел.

    Формуваня виробу:

    зібрати у форму розміром 55х10х4 см в наступній послідовності: пісочний напівфабрикат, тонкий шар вишневого компоте, шар крем-мусу до краю форми. Заморозити. Нанести покриття на виріб та нарізати на порції. Тістечка декорувати ягодами та декором з шоколаду.

Птіфур Бургунді