Тістечко Дубайський вайб
Тістечко Дубайський вайб
Розкішне тістечко, натхнене вишуканими смаками Дубая, де поєднуються глибокий смак шоколаду та досконала фісташкова начинка. Елегантний десерт, що вражає справжньою атмосферою східної розкоші.
Тісто
| 1,800 кг | Кекс Чоко | |
| 0,360 кг | Олія соняшникова | |
| 0,720 кг | Яйця | |
| 0,720 кг | Вода |
Крем
| 0,700 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
| 0,700 кг | Чоколіна Фісташка Класик |
Начинка
| 1,350 кг | Чоколіна Фісташка Класик | |
| 0,450 кг | Вафельна Крихта |
Покриття
| 1,000 кг | Ганаш Чоко Дарк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 5 хв. плоским бітером.
- Розділити тісто на 3 листи з бортом 60х40.
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 180°C протягом 25-30 хв. (час випікання залежить від ваги тістової заготовки).
Начинка:
- Чоколіну Фісташка Класик перемішати з вафельною крихтою.
Крем:
- Чоколіну Фісташка Класик та вершки збити на високій швидкості до однорідної, стійкої консистенції.
Покриття:
- Ганаш Чоко Дарк нагріти до 40-45°C.
Формування виробу:
- Охолоджені коржі склеїти між собою начинкою та кремом, поверхню покрити тонким шаром крему. Охолодити. Поверхню покрити Ганашем Чоко Дарк і декорувати.
- Охолодити та порізати на тістечка.
