Рецептури Рецептури

Солона карамель

Тягуча карамель на основі шоколаду Тринідад є чудовим доповненням до різноманітних десертів: тістечок, печива, чізкейків, тортів та млинців.

Карамельна маса

0,500 кг   Тринідад Мілк
1,000 кг   Цукор
0,600 кг   Вершки тваринні
0,300 кг   Масло вершкове 82,5%
0,012 кг   Сіль
0,002 кг   Кориця

Спосіб приготування

Спосіб приготування:

  • В  каструлі з товстим дном поступово розплавити цукор: додавати невеликими частинами та постійно помішувати.
  • Коли весь цукор розплавиться, додати в кілька прийомів гарячі вершки. Проварити 1 хв.
  • Додати вершкове масло. Розтопити та прогріти (щоб вийшла вся волога).
  • З'єднати карамель з шоколадом.
  • Емульгувати блендером до однорідності.
  • Додати корицю. Ще раз проемульгувати блендером.
Солона карамель