
Мангові тістечка-рулетики з ніжною текстурою.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
0,225 | кг | Айворі Вельвет | |
0,017 | кг | Квік 96 | |
0,055 | кг | вода | |
0,068 | кг | олія соняшникова | |
0,340 | кг | яйця | |
Начинка 1 | |||
0,100 | кг | Крем Лайт Манго | |
Начинка 2 | |||
0,150 | кг | Чоколіна | |
0,150 | кг | Вершки з рослинними жирами 25% | |
Крем | |||
0,050 | кг | Крем Лайт Манго | |
0,150 | кг | Вершки з рослинними жирами 25% | |
Покриття | |||
0,040 | кг | Крем Лайт Манго | |
0,150 | кг | Палетта Нейтральна | |
0,050 | кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.
Начинка 2:
Вершки збити та змішати з Чоколіною до однорідної консистенції.
Крем:
Збиті вершки змішати з Крем Лайт Манго.
Покриття:
З’єднати Палетта Нейтральна з водою та нагрівати до повного розчинення, додати Крем Лайт Манго.
Формування виробу:
На випечений бісквітний н/ф на нести начинку 1 (Крем Лайт Манго). Поверх начинки 1 викласти начинку 2 (вершки з Чоколіна). Скрутити в рулет та нарізати на міні-рулети шириною 4 см. За домогою кондитерського мішка декорувати кремом. Готовий виріб покрити гарячим гелем (покриттям).
