Рецептури
Тістечко Буа Манго

Мангові тістечка-рулетики з ніжною текстурою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,225 кг Айворі Вельвет
0,017 кг Квік 96
0,055 кг вода
0,068 кг олія соняшникова
0,340 кг яйця
Начинка 1
0,100 кг Крем Лайт Манго
Начинка 2
0,150 кг Чоколіна
0,150 кг Вершки з рослинними жирами 25%
Крем
0,050 кг Крем Лайт Манго
0,150 кг Вершки з рослинними жирами 25%
Покриття
0,040 кг Крем Лайт Манго
0,150 кг Палетта Нейтральна
0,050 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

    Параметри випікання:

    Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

    Начинка 2:

    Вершки збити та змішати з Чоколіною до однорідної консистенції.

    Крем:

    Збиті вершки змішати з Крем Лайт Манго.

    Покриття:

    З’єднати Палетта Нейтральна з водою та нагрівати до повного розчинення, додати Крем Лайт Манго.

    Формування виробу:

    На випечений бісквітний н/ф на нести начинку 1 (Крем Лайт Манго). Поверх начинки 1 викласти начинку 2 (вершки з Чоколіна). Скрутити в рулет та нарізати на міні-рулети шириною 4 см. За домогою кондитерського мішка декорувати кремом. Готовий виріб покрити гарячим гелем (покриттям).

Тістечко Буа Манго