Рецептури Рецептури

Тістечко Буа Манго

Мангові тістечка-рулетики з ніжною текстурою.

Тісто

0,225 кг   Айворі Вельвет
0,017 кг   Квік 96
0,055 кг   вода
0,068 кг   олія соняшникова
0,340 кг   яйця

Начинка 1

0,100 кг   Крем Лайт зі смаком Манго

Начинка 2

0,150 кг   Чоколіна
0,150 кг   Вершки з рослинними жирами 25%

Крем

0,050 кг   Крем Лайт зі смаком Манго
0,150 кг   Вершки з рослинними жирами 25%

Покриття

0,040 кг   Крем Лайт зі смаком Манго
0,150 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

  • Змішати всі компоненти та збивати протягом 5 хв. на великій швидкості. Вилити тісто на лист 40х60 см.

Параметри випікання:

  • Випікати в подовій печі при температурі 200°C протягом 12 хв. Охолодити.

Начинка 2:

  • Вершки збити та змішати з Чоколіною до однорідної консистенції.

Крем:

  • Збиті вершки змішати з Крем Лайт зі смаком Манго.

Покриття:

  • З’єднати Палетту Нейтральну з водою та нагрівати до повного розчинення, додати Крем Лайт зі смаком Манго.

Формування виробу:

  • На випечений бісквітний н/ф на нести начинку 1 (Крем Лайт зі смаком Манго).
  • Поверх начинки 1 викласти начинку 2 (вершки з Чоколіна).
  • Скрутити в рулет та нарізати на міні-рулети шириною 4 см.
  • За допомогою кондитерського мішка декорувати кремом.
  • Готовий виріб покрити гарячим гелем (покриттям).
Тістечко Буа Манго