

Тістечка
Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.
Деліс Айріш-Айворі з нотками солоної карамелі
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоної карамелі та ірландської кави.
Деліс Айворі молочно-горіховий
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко молочно-горіховим смаком.
Деліс Айворі-фундук
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з шоколадно-фундучною начинкою.
Деліс Блек темний
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з білою начинкою.
Деліс Бургунді
Тістечко має шоколадно-ягідний характер, збалансований повітряним бісквітом і кремово-шоколадним покриттям.
Деліс Фісташка
Тістечко має ніжний фісташковий характер із вершковою солодкістю та легкою витонченістю, де повітряний бісквіт поєднується з насиченою горіховою серцевиною. Післясмак довгий, горіхово-вершковий, з делікатною солодкістю, що залишає відчуття благородного десерту.
Десерт Мокко
Вишуканий десерт з нотами шоколаду та кави.
Еклер
Легка та хрустка основа для виготовлення витончених десертів. Базова рецептура без заварювання.
Еклер Бургунді
Хрустке еклерне тістечко з йогуртово-ягідним ніжним кремом на основі вершків.
Еклер Фісташка
Класичний еклер з повітряним фісташковим кремом на основі вершків.
Еклер Шоколадна симфонія
Новий тренд в кондитерці: еклер з шоколадного тіста з вершкво-фісташковою начинкою та шоколадним покриттям.
Еклер Шоколадний
Тістечко з шоколадно-горіховою пишною начинкою, вкрите шоколадно-горіховою глазур'ю. Гармонійне поєднання глибоких шоколадних нот і виразної горіхової ніжності.