Рецептури Рецептури

Тістечка

Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.

Деліс Айріш-Айворі з нотками солоної карамелі

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоної карамелі та ірландської кави.

Деліс Айворі молочно-горіховий

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко молочно-горіховим смаком.

Деліс Айворі-фундук

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з шоколадно-фундучною начинкою.

Деліс Блек темний

Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з білою начинкою.

Деліс Бургунді

Тістечко має шоколадно-ягідний характер, збалансований повітряним бісквітом і кремово-шоколадним покриттям.

Деліс Фісташка

Тістечко має ніжний фісташковий характер із вершковою солодкістю та легкою витонченістю, де повітряний бісквіт поєднується з насиченою горіховою серцевиною. Післясмак довгий, горіхово-вершковий, з делікатною солодкістю, що залишає відчуття благородного десерту.

Десерт Мокко

Вишуканий десерт з нотами шоколаду та кави.

Еклер

Легка та хрустка основа для виготовлення витончених десертів. Базова рецептура без заварювання.

Еклер Бургунді

Хрустке еклерне тістечко з йогуртово-ягідним ніжним кремом на основі вершків.

Еклер Фісташка

Класичний еклер з повітряним фісташковим кремом на основі вершків.

Еклер Шоколадна симфонія

Новий тренд в кондитерці: еклер з шоколадного тіста з вершкво-фісташковою начинкою та шоколадним покриттям.

Еклер Шоколадний

Тістечко з шоколадно-горіховою пишною начинкою, вкрите шоколадно-горіховою глазур'ю. Гармонійне поєднання глибоких шоколадних нот і виразної горіхової ніжності.