

Тістечка
Тістечка або "торти в мініатюрі" з різними текстурами, смаками, формами та декором.
Деліс Блек темний
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з білою начинкою.
Деліс Айріш з нотками солоного арахісу
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко з нотками солоного арахісу.
Деліс Айворі молочно-горіховий
Ніжне неначе оксамит та нестримно соковите тістечко молочно горіховим смаком.
Десерт Мокко
Вишуканий десерт з нотами шоколаду та кави.
Голландський сирник
Ніжне йогуртово-сирне тістечко.
Еклер
Дуже ніжне, хрустке тістечко.
Міні еклери Пастель
Міні еклерчики з молочно-білою кремовою начинкою зі смаком білого шоколаду та ніжним пастельним декором.
Міні еклери паризькі
Міні еклери, легке та хрустке тісто.
Профітролі Білий оксамит
Заварні тістечка, наповнені ніжним білим кремом. Начинка виходить шовковистою, делікатно солодкою і добре тримає форму. Зверху профітролі щедро вкриті білою шоколадною глазур’ю, яка застигає блискучим шаром, додаючи цим тістечкам елегантності та смакової глибини.
Профітролі Чорний оксамит
Профітролі з шоколадно-вершковим кремом у шоколадній глазурі - елегантний десерт із французьким характером.
Птіфур Айлен
Неможливо встояти перед спокусою скуштувати неймовірне смачне тістечко з ягідно йогуртовим фаджем.
Птіфур Бургунді
Тістечко птіфур ідеально поєднало в собі ніжне тісто сабле з вишневим компоте та нотками ягідного йогурту. Ефектне поєднання різних текстур та смаку.