Рецептури Рецептури

Деліс Бургунді

Тістечко має шоколадно-ягідний характер, збалансований повітряним бісквітом і кремово-шоколадним покриттям.

Тісто

0,092 кг   Веселка Пурпурна
0,508 кг   яйця
0,370 кг   цукор
0,037 кг   вода
0,277 кг   борошно пшеничне в/г

Крем

0,570 кг   Чоколіна Бургунді

Покриття

0,600 кг   Сатіна Вайт
0,300 кг   Чоколіна Бургунді

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 7-10 хв.на високій швидкості. Бісквітне тісто тонко розмастити на лист (40х60 см).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190-210°C протягом 5-7 хв., в ротаційній печі температура випікання 180-190°C протягом 5-7 хв. Охолодити.

Покриття: Сатіну Вайт розтопити до температури 38°C, потім змішати з Чоколіною Бургунді.

Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат зачистити. Розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна Бургунді та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити Сатіною Вайт змішаною з Чоколіною Бургунді.      

Деліс Бургунді