

Деліс Бургунді
Деліс Бургунді
Тістечко має шоколадно-ягідний характер, збалансований повітряним бісквітом і кремово-шоколадним покриттям.
Тісто
0,092 кг | Веселка Пурпурна | |
0,508 кг | яйця | |
0,370 кг | цукор | |
0,037 кг | вода | |
0,277 кг | борошно пшеничне в/г |
Крем
0,570 кг | Чоколіна Бургунді |
Покриття
0,600 кг | Сатіна Вайт | |
0,300 кг | Чоколіна Бургунді |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 7-10 хв.на високій швидкості. Бісквітне тісто тонко розмастити на лист (40х60 см).
Параметри випікання:
Випікати в подовій печі при температурі 190-210°C протягом 5-7 хв., в ротаційній печі температура випікання 180-190°C протягом 5-7 хв. Охолодити.
Покриття: Сатіну Вайт розтопити до температури 38°C, потім змішати з Чоколіною Бургунді.
Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат зачистити. Розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести готову начинку Чоколіна Бургунді та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити Сатіною Вайт змішаною з Чоколіною Бургунді.
