

Еклер Бургунді
Еклер Бургунді
Хрустке еклерне тістечко з йогуртово-ягідним ніжним кремом на основі вершків.
Тісто
0,100 кг | Еклермікс | |
0,080 кг | Олія соняшникова | |
0,100 кг | Вода | |
0,100 кг | Яйця |
Крем
0,075 кг | Зеесан Йогурт | |
0,120 кг | Вода | |
0,115 кг | Чоколіна Бургунді | |
0,140 кг | Крем Патіссері Несолодкі |
Покриття
0,060 кг | Сатіна Вайт | |
0,060 кг | Чоколіна Бургунді | |
0,002 кг | Малина сублімована зернята |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на другій швидкості протягом 8 хв.
- Відсадити на листи та випекти.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: 180°C.
- Тривалість випікання: 25-30 хв.
Крему:
- Зеесан Йогурт розмішати у воді, додати розігріту Чоколіну, а потім збиті вершки.
- Перемішати до однорідної маси.
Покриття:
- Сатіну Вайт розтопити до температури 35-38°C, потім змішати з Чоколіною до однорідної консистенції.
- Робоча температура покриття 30-32°C.
