Рецептури Рецептури

Деліс Фісташка

Тістечко має ніжний фісташковий характер із вершковою солодкістю та легкою витонченістю, де повітряний бісквіт поєднується з насиченою горіховою серцевиною. Післясмак довгий, горіхово-вершковий, з делікатною солодкістю, що залишає відчуття благородного десерту.

Тісто

0,092 кг   Веселка Зелена
0,508 кг   яйця
0,370 кг   цукор
0,037 кг   вода
0,277 кг   борошно пшеничне в/г

Крем

0,510 кг   Чоколіна Фісташка Класик

Покриття

0,600 кг   Сатіна Вайт
0,300 кг   Чоколіна Фісташка Класик

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти збити міксером протягом 7-10 хв. на високій швидкості. Бісквітне тісто тонко розмастити на лист (40х60 см).

Параметри випікання:

Випікати в подовій печі при температурі 190-210°C протягом 5-7 хв., в ротаційній печі температура випікання 180-190°C протягом 5-7 хв. Охолодити.

Покриття: Сатіну Вайт розтопити до температури 38°C, потім змішати з Чоколіною Фісташка Класик.

Формування виробу: випечений бісквітний напівфабрикат зачистити, розрізати навпіл, поверх однієї частини нанести збиту начинку Чоколіна Фісташка Класик та накрити іншою частиною. Охолодити. Нарізати напівфабрикат на тістечка розміром 4х8 см та покрити Сатіною Вайт змішаною з Чоколіною Фісташка Класик.      

Деліс Фісташка