Рецептури Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Паска Елітна

Творожно-цитрусова паска.

Паска молочна Світ

Ніжний дрібнопористий м'якіш та молочний смак.

Вафлі Віденські

Дріжджові вафлі з ванільно-молочним ароматом та карамельною нотою.

Паска Преміальна

М'яка та ніжна на дотик, довго утримує свіжість.

Рулет Шведський

Витончений ванільний смак та аромат з нотками карамелі та шоколаду вражає з першої проби виробу.

Булочка Норвезький кошик

Витончений ванільний смак та аромат булочки у формі кошика.

Булочка-бріош Французьке мереживо

Витончений ванільний смак та аромат, "мереживна" структура виробу.

Хліб Бріош

Витончений ванільний смак та аромат, гарний об’єм.

Булочка Боло

Ніжна булочка з начинкою чи без, за формою схожа на колобка.

Пончики Крафен

Пончики м'які та назвичайно смачні.

Штолен

Традиційний німецький різдвяний пиріг з маропаном, горіхами та цукатами.