Рецептури Рецептури

Вафлі Віденські

Дріжджові вафлі з ванільно-молочним ароматом та карамельною нотою.

Тісто

0,800 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Панетон Верона
0,100 кг   масло вершкове
0,080 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   сіль
0,150 кг   яйця
0,370 кг   вода

Оздоблення

0,030 кг   Монблан

Спосіб приготування

Тісто: замісити інгредієнти 4 хв. на 1-ій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості. Температура тіста 28-30°С. Попереднє бродіння 30-40 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки масою по 100 г та заокруглити. Розігрити вафельницю. Бродіння заготовок:15-20 хв. в умовах цеху. Заготовки розкатати та надати їм форму відповідну до робочого покриття вафельниці.

Параметри випікання у вафельниці:

Випікати при температурі 200°С протягом 3-4 хв.

Оздоблення: готові вафлі посипати Монбланом. Також можна покрити глазур'ю Сатіна або полити кленовим сиропом.

Вафлі Віденські