Рецептури
Вафлі Віденські

Дріжджові вафлі з ванільно-молочним ароматом та карамельною нотою.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,800 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Панетон Верона
0,100 кг масло вершкове
0,080 кг дріжджі пресовані
0,010 кг сіль
0,150 кг яйця
0,370 кг вода
Оздоблення
0,030 кг Монблан

Спосіб приготування

    Тісто: замісити інгредієнти 4 хв. на 1-ій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості. Температура тіста 28-30°С. Попереднє бродіння 30-40 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки масою по 100 г та заокруглити. Розігрити вафельницю. Бродіння заготовок:15-20 хв. в умовах цеху. Заготовки розкатати та надати їм форму відповідну до робочого покриття вафельниці.

    Параметри випікання у вафельниці:

    Випікати при температурі 200°С протягом 3-4 хв.

    Оздоблення: готові вафлі посипати Монбланом. Також можна покрити глазур'ю Сатіна або полити кленовим сиропом.

Вафлі Віденські