Рецептури
Хліб Бріош

Витончений ванільний смак та аромат, гарний об’єм.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,015 кг Софт Тач
0,300 кг яйця
0,200 кг масло вершкове
0,150 кг цукор
0,012 кг сіль
0,050 кг дріжджі пресовані
0,185 кг молоко пастеризоване

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи звітрення. Тісто поділити на шматки 0,050 кг, заокруглити та викласти в форми для тостового хліба  по 12 шт. Кінцеве вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 60 хв. та відносній вологості 75-78%. Перед посадкою в піч змастити яйцем.

    Параметри випікання:

    Температура випікання 200-190°С. Тривалість випікання 24 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі).

Хліб Бріош