Рецептури Рецептури

Паска молочна Світ

Ніжний дрібнопористий м'якіш та молочний смак.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Крафен Світ
0,060 кг   дріжджі пресовані
0,200 кг   маргарин
0,200 кг   цукор
0,010 кг   сіль
0,200 кг   яйця
0,350 кг   молоко пастеризоване

Наповнювач

0,300 кг   родзинки

Декор

0,250 кг   Фондант

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто протягом 3 хв. на 1-ій швидкості (з 1/3 цукру і 1/2 маргарину) та 5 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості (додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру до повного його розчинення). Додати родзинки та домісити тісто 2-3 хв. на 1-ій швидкості. Температура тіста-30-32°С, вологість тіста 31%. Бродіння в умовах цеху 60 хв. Поділити тісто на заготовки та покласти до паперових форм. Кінцеве вистоювання 150 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Випікати з подачею пару на початку випічки. Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С. Час випікання 23-25 хв. (для заготовок масою близько 500 г).

Декор:

Фондант розігріти на водяній бані та покрити готові охолоджені вироби.

Паска молочна Світ