Рецептури Рецептури

Паска Преміальна

М'яка та ніжна на дотик, довго утримує свіжість.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,030 кг   Софт Тач
0,060 кг   дріжджі пресовані
0,300 кг   цукор
0,300 кг   маргарин
0,200 кг   яйця
0,040 кг   сухе молоко 1,5%
0,010 кг   сіль
0,310 кг   вода

Наповнювач

0,400 кг   родзинки

Декор

0,250 кг   Фондант
0,001 кг   барвник жовтий

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто протягом 3 хв. на 1-ій швидкості (з 1/3 цукру і 1/3 маргарину) та 5 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості (додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру, до повного його розчинення). Додати родзинки та домісити тісто протягом 2-3 хв. на 1-ій швидкості. Температура тіста 30-32°С, вологість тіста 32%. Бродіння в умовах цеху - 60 хв. Поділити тісто на заготовки та покласти до паперових форм. Вистоювання 150 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Випікати з подачею пару на початку випічки. Ротаційна піч: температура випікання 180-170°С. Час випікання 23-25 хв. (для заготовок масою близько 500 г).

Декор:

Фондант розігріти на водяній бані, додати барвник та покрити готові охолоджені вироби.

Паска Преміальна