Рецептури
Паска Преміальна

М'яка та ніжна на дотик, довго утримує свіжість.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,030 кг Софт Тач
0,060 кг дріжджі пресовані
0,300 кг цукор
0,300 кг маргарин
0,200 кг яйця
0,040 кг сухе молоко 1,5%
0,010 кг сіль
0,310 кг вода
Наповнювач
0,400 кг родзинки
Декор
0,250 кг Фондант
0,001 кг барвник жовтий

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто протягом 3 хв. на 1-ій швидкості (з 1/3 цукру і 1/3 маргарину) та 5 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості (додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру, до повного його розчинення). Додати родзинки та домісити тісто протягом 2-3 хв. на 1-ій швидкості. Температура тіста 30-32°С, вологість тіста 32%. Бродіння в умовах цеху - 60 хв. Поділити тісто на заготовки та покласти до паперових форм. Вистоювання 150 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.

    Параметри випікання:

    Випікати з подачею пару на початку випічки. Ротаційна піч: температура випікання 180-170°С. Час випікання 23-25 хв. (для заготовок масою близько 500 г).

    Декор:

    Фондант розігріти на водяній бані, додати барвник та покрити готові охолоджені вироби.

Паска Преміальна