Рецептури Рецептури

Паска Елітна

Творожно-цитрусова паска.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Корент Європа
0,250 кг   цукор
0,400 кг   сир кисломолочний
0,070 кг   дріжджі пресовані
0,100 кг   масло вершкове
0,010 кг   сіль
0,400 кг   молоко пастеризоване
0,100 кг   яйця
0,005 кг   ванілін

Наповнювач

0,200 кг   родзинки
0,100 кг   журавлина в'ялена

Покриття

0,175 кг   Фондант
0,175 кг   Сатіна Вайт
0,020 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури (сир бажано використовувати кімнатної температури, молоко можна холодне). В кінці замісу додати родзинки та журавлину. Температура тіста 27-28°C. Попереднє вистоювання тіста 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Відформувати тістові заготовки та покласти у форми.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 180°C. Час випікання: 25-30 хв. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Покриття:

На водяній бані розтопити інгредієнти, згідно рецептури до однорідної маси ( t 45-50°C ). Готові випечені та охолоджені вироби покрити підготовленою глазур`ю з Фонданта та Сатіни Вайт. У якості сучасного декору можна використовувати декор "Спонж Кейк".

Паска Елітна