Рецепти

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Сортувати за
1 2 3 4
Штолен Саксонський маковий

Ніжний ванільний штолен з маковою начинкою з горіхами та родзинками.

Штолен Саксонський сирний

Штолен з відтінком лимонного смаку, який найліпше смакує з сиром кисломолочним.

Штолен Саксонський мигдалевий

Штолен з вершково-ромовим смаком та з мигдалем і сухофруктами.

Штолен Саксонський горіховий

Штолен з вершково-ромовим смаком з горіхами та сухофруктами.

Бріош-торт

Королівський виріб.

Здоба Манкі бред

Здобні міні-булочки з шоколадною начинкою та трендовою подачею форми.

Паска Крафін

Особлива, ніжна неначе мереживо текстура та вишуканий смак.

Тост Бріош

Класичний французький тостовий хліб Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Бріош Плетінка

Класичний Бріош-плетінка за французьким рецептом з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Багетики Бріош горіхові

Класичні французькі міні-багетики Бріош з вишуканим ванільним смаком та горішками у середині. До будь-якої оказії.

Багетики Бріош класичні

Класичні французькі міні-багетики Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

1 2 3 4