Здоба
Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.
Вишневі бомбоні
Ці здобні вироби просто з бомбічним смаком: сухофруктів, шоколадних дропсів та фруктовою начинкою зі шматочками вишні в середині.
Булочка Тріо
А ця булочка поєднала в собі аж три смаки: ніжного ванільного крему, макової начинки та фруктової начинки зі шматочками абрикосу. Потрійна смакота!
Булочка Твіст яблуко-лісова ягода
Ванільна здобна булочка з подвійним фруктовим смаком: яблуком та лісовою ягодою.
Булочка вишня і шоколад
Здобна солодка ванільна булочка з подвійним смаком: шоколадом і фруктовою начинкою зі шматочками вишні.
Пандоро Кампанія 2024
Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.
Паска Сирно-цитрусова
Вишукана сирна паска приємного жовтого кольору, з повітряним ніжним м’якушем та цитрусовим ароматом.
Паска Чоко-Цитрус
Сучасна інтерпретація класичної паски з поліпшеною смако-ароматикою. Волога текстура виробу з цитрусовим ароматом та шоколадними дропсами.
Ромова Бабка-бріош
Соковита: завдяки просочуванню сиропом на основі Голден Нектар, ароматна: завдяки додаванню прянощів, та неймовірна смачна - ця ромова бабка-бріош з дрібнопористою структурою стане родзинкою вашого асортименту.
Бейгл здобний
Цікавий варіант для сніданку чи перекусу. Цей здобний бублик зазвичай розрізають навпіл і кладуть всередину начинку: м’який сир, вершкове масло, джем.
Булочка з корицею Сіннабон
Ніжні булочки з корицею, вкриті смачною шоколадною глазур’ю. Неможливо встояти перед незрівняним ароматом цієї здоби.
Булочка Веронська з покриттям
Ці маленькі булочки зі смаком ванілі стануть ще смачнішими, якщо вкрити їх шаром глазурі зі смаком банану або ніжним ягідно-йогуртовим смаком.
Кекс Пандоро шоколадний 2024
Культовий зірковий кекс, що поєднує яскравий смак та аромат кави, какао, кориці і ванілі з розкішно-соковитою текстурою м’якушки. Однофазний спосіб приготування.