Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Сортувати за
1 2 3
Пандоро Кампанія

Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.

Панетон Ломбардійський

Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).

Бріош де Маропано

Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булочка з мигдалевою начинкою.

Грецький Цурек з журавлиною

Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булка.

Паска Італійська

Неперевершена смакоароматика та особливо ніжна, волога текстура.

Паска Елітна

Творожно-цитрусова паска.

Паска молочна Світ

Ніжний дрібнопористий м'якіш та молочний смак.

Вафлі Віденські

Дріжджові вафлі ароматом ванільно-молочно-карамельно цитрусовою нотою.

Королева Аман

Бретонський виріб із неперевершеним смаком та структурою подібною до круасану.

Круасан мигдалевий Бургундський

Особлива ніжна текстура, вишуканий смак та аромат.

1 2 3