Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Сортувати за
1 2 3
Бріош-торт

Королівський виріб.

Здоба Манкі бред

Здобні міні-булочки з шоколадною начинкою та трендовою подачею форми.

Паска Крафін

Особлива, ніжна неначе мереживо текстура та вишуканий смак.

Тост Бріош

Класичний французький тостовий хліб Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Бріош Плетінка

Класичний Бріош-плетінка за французьким рецептом з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Багетики Бріош горіхові

Класичні французькі міні-багетики Бріош з вишуканим ванільним смаком та горішками у середині. До будь-якої оказії.

Багетики Бріош класичні

Класичні французькі міні-багетики Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Батончики Бріош горіхові

Класичні французькі булочки Бріош з вишуканим ванільним смаком та горішками у середині. До будь-якої оказії.

Батончики Бріош класичні

Класичні французькі булочки Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Плетінка

Пухка плетінка з ванільними нотками.

Кекс ромовий

Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.

Булочки Веронські

Булочки супер-м‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної, вологої текстури.

1 2 3