Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Sort on:
1 2 3 4 5
Багетики Бріош класичні

Класичні французькі міні-багетики Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Батончики Бріош горіхові

Класичні французькі булочки Бріош з вишуканим ванільним смаком та горішками у середині. До будь-якої оказії.

Батончики Бріош класичні

Класичні французькі булочки Бріош з вишуканим ванільним смаком. До будь-якої оказії.

Плетінка

Пухка плетінка з ванільними нотками.

Кекс ромовий

Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.

Булочки Веронські

Булочки супер-м‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної, вологої текстури.

Пандоро Кампанія

Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.

Панетон Ломбардійський

Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).

Бріош де Маропано

Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булочка з мигдалевою начинкою.

Грецький Цурек з журавлиною

Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булка.

Паска Італійська

Неперевершена смакоароматика та особливо ніжна, волога текстура.

Паска Елітна

Творожно-цитрусова паска.

1 2 3 4 5