Рецептури Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Грецький Цурек з журавлиною

Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булка.

Калач Карпатський віночок

Оригінальна рецептура калача з шоколадно-апельсиновою начинкою, що має усі шанси стати хітом продажів у зимовий період: калач-подарунок для дорогих серцю людей із побажанням, щоб вони жили у добробуті та достатку цілий рік.

Калач Різдвяна зірка

Серед розмаїття обрядових хлібів зимового циклу (а українські господині випікали до Різдва книші, карачуни, «Василі» тощо) найбільш поширеним на території України був калач. Пропонуємо осучаснений варіант калача з маковою начинкою, який обов'язково стане прикрасою Різдвяного столу.

Калита Макове мереживо

Калита є яскравим елементом обрядової випічки для молоді. На Андрія її готували дівчата, а хлопці мали вкусити та не розсміятися. Ми ж пропонуємо надати Калиті осучасненого змісту, як наприклад, дарувати на Різдво батькам, як прояв поваги та турботи.

Хліб Бріош

Витончений ванільний смак та аромат, гарний об’єм.

Хліб Фруктовий

Оригінальний європейський фруктовий хліб з ніжним цитрусовим м'якушем та фруктовим наповненням.

Хліб Мюслі

Хліб з надзвичайном багатим смаком та наповненням: мюслі, курага, родзиник, горіхи, чорнослив.

Кекс ромовий

Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.

Кексики Різдвяна зірка

Ніжний цитрусово-сирний смак захоплює з першого шматочку. Чудове доповнення до святкового столу.

Круасан-бріош Святвечір

Сучасна інтерпретація рогалика неодмінно зацікавить споживача: здобне тісто із заварним кремом та оригінальне формування дарують новий кулінарний досвід.

Маківник Зимова казка

Маківник (маковник, макова бабка або маковий рулет) – варіанти назв цього виробу різняться в залежності від регіону, в якому виготовляють. Але поєднує їх всіх велика кількість макової начинки, яку дуже полюбляють українці. Ми ж пропонуємо свій, осучаснений спосіб формування здоби з маком, яка буде цікавою не тільки на Різдво, але й в будь яку пору року.

Пампухи Різдвяні

Пампух - це дуже творчий продукт, адже кількість різновидів начинки до нього залежить від горизонту фантазії виробника. І асортимент начинок та глазурі від ДП «Зееландія» дозволить втілити в життя усі ваші найсміливіші задуми.