Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Сортувати далі
1 2 3 4
Грецький Цурек з журавлиною

Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булка.

Паска Італійська

Неперевершена смакоароматика та особливо ніжна, волога текстура.

Паска Елітна

Творожно-цитрусова паска.

Паска молочна Світ

Ніжний дрібнопористий м'якіш та молочний смак.

Паска Преміальна

М'яка та ніжна на дотик, довго утримує свіжість.

Рулет Шведський

Витончений ванільний смак та аромат з нотками карамелі та шоколаду вражає з першої проби виробу.

Хліб Бріош

Витончений ванільний смак та аромат, гарний об’єм.

Штолен

Традиційний німецький різдвяний пиріг з маропаном, горіхами та цукатами.

Здобний кекс Святковий

Здобний кекс з цитрусово-сирним смаком, шоколадними дропсами та цукатами.

Хліб Мюслі

Хліб з надзвичайном багатим смаком та наповненням: мюслі, курага, родзиник, горіхи, чорнослив.

Хліб Фруктовий

Оригінальний європейський фруктовий хліб з ніжним цитрусовим м'якушем та фруктовим наповненням.

1 2 3 4