Рецептури Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Панетон Італійський

Італійська паска Панетоне (хліб розкіші) з надзвичайним смаком та ароматом: цитрусів, сухофруктів, спецій, мигдалю та цукатів. Надзвичайно смакує з кавою чи гарачим шоколадом.

Панетон Ломбардійський

Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).

Папушник Чоко

Різновид великоднього м'якого хліба із дріжджового тіста з шоколадним смаком та шоколадними дропсами.

Паска Чоко-Цитрус

Сучасна інтерпретація класичної паски з поліпшеною смако-ароматикою. Волога текстура виробу з цитрусовим ароматом та шоколадними дропсами.

Паска Елітна

Творожно-цитрусова паска.

Паска Італійська

Неперевершена смакоароматика та особливо ніжна, волога текстура.

Паска Крафін

Особлива, ніжна неначе мереживо текстура та вишуканий смак.

Паска молочна Світ

Ніжний дрібнопористий м'якіш та молочний смак.

Паска Преміальна

М'яка та ніжна на дотик, довго утримує свіжість.

Паска шоколадна

Паска шоколадна з кавово-ванільними нотками та шоколадними вкрапленнями.

Паска Сирно-цитрусова

Вишукана сирна паска приємного жовтого кольору, з повітряним ніжним м’якушем та цитрусовим ароматом.