Рецептури Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Плетінка

Пухка плетінка з ванільними нотками.

Кекс ромовий

Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.

Ромова бабка-бріош

Особлива ніжна та волога текстура м'якішу, та неперевершена смакоароматика бабки стане фаворитом вашого столу.

Булочка Мамонт

Молочно-ванільна булочка з привабливим декором та прошаруванням з білого шоколаду.

Булочки Веронські

Булочки супер-м‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної, вологої текстури.

Пандоро Кампанія

Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.

Панетон Ломбардійський

Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).

Бріош де Маропано

Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булочка з мигдалевою начинкою.

Грецький Цурек з журавлиною

Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булка.

Паска Італійська

Неперевершена смакоароматика та особливо ніжна, волога текстура.

Паска Елітна

Творожно-цитрусова паска.

Паска молочна Світ

Ніжний дрібнопористий м'якіш та молочний смак.