Здоба
Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.
Плетінка
Пухка плетінка з ванільними нотками.
Кекс ромовий
Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.
Ромова бабка-бріош
Особлива ніжна та волога текстура м'якішу, та неперевершена смакоароматика бабки стане фаворитом вашого столу.
Булочка Мамонт
Молочно-ванільна булочка з привабливим декором та прошаруванням з білого шоколаду.
Булочки Веронські
Булочки супер-м‘якості, неперевершеної смакоароматики та особливо ніжної, вологої текстури.
Пандоро Кампанія
Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.
Панетон Ломбардійський
Італійський Панетон з особливою вишуканою текстурою без додаткових технологічних прийомів (перевертання виробів).
Бріош де Маропано
Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булочка з мигдалевою начинкою.
Грецький Цурек з журавлиною
Повітряно-ніжна та волога, супер-м‘яка на дотик та об‘ємна булка.
Паска Італійська
Неперевершена смакоароматика та особливо ніжна, волога текстура.
Паска Елітна
Творожно-цитрусова паска.
Паска молочна Світ
Ніжний дрібнопористий м'якіш та молочний смак.