Рецептури
Рулет Шведський

Витончений ванільний смак та аромат з нотками карамелі та шоколаду вражає з першої проби виробу.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,015 кг Софт Тач
0,050 кг дріжджі пресовані
0,180 кг цукор
0,100 кг маргарин
0,100 кг яйця
0,010 кг сіль
0,350 кг вода
Начинка
0,250 кг Чоколіна
Наповнювач
0,120 кг грецький горіх
0,060 кг Флорентіно мікс
Покриття
0,050 кг яйце

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто на першій швидкості протягом 6 хв. та 4 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 28 °С. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки вагою по 0,360 кг, округлити та дати відлежатись протягом 5-10 хв. для кращого формування. Розкатати заготовки товщиною 5 мм та нанести начинку Чоколіну, зверху присипати горіхово - грильяжною сумішшю. Скатати в рулет. Розрізати рулет навпіл та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання: 50-60 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 36°С.  Перед випіканням заготовки змастити яйцем.

    Параметри випікання:

    Ротаційна піч: температура випікання 175-180°С. Час випікання 20 хв.

Рулет Шведський