
Витончений ванільний смак та аромат з нотками карамелі та шоколаду вражає з першої проби виробу.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
1,000 | кг | борошно пшеничне в/г | |
0,015 | кг | Софт Тач | |
0,050 | кг | дріжджі пресовані | |
0,180 | кг | цукор | |
0,100 | кг | маргарин | |
0,100 | кг | яйця | |
0,010 | кг | сіль | |
0,350 | кг | вода | |
Начинка | |||
0,250 | кг | Чоколіна | |
Наповнювач | |||
0,120 | кг | грецький горіх | |
0,060 | кг | Флорентіно мікс | |
Покриття | |||
0,050 | кг | яйце |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто на першій швидкості протягом 6 хв. та 4 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 28 °С. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки вагою по 0,360 кг, округлити та дати відлежатись протягом 5-10 хв. для кращого формування. Розкатати заготовки товщиною 5 мм та нанести начинку Чоколіну, зверху присипати горіхово - грильяжною сумішшю. Скатати в рулет. Розрізати рулет навпіл та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання: 50-60 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 36°С. Перед випіканням заготовки змастити яйцем.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 175-180°С. Час випікання 20 хв.
