Рецептури Рецептури

Рулет Шведський

Витончений ванільний смак та аромат з нотками карамелі та шоколаду вражає з першої проби виробу.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,015 кг   Софт Тач
0,050 кг   дріжджі пресовані
0,180 кг   цукор
0,100 кг   маргарин
0,100 кг   яйця
0,010 кг   сіль
0,350 кг   вода

Начинка

0,250 кг   Чоколіна шоколад

Наповнювач

0,120 кг   грецький горіх
0,060 кг   Флорентіно мікс

Покриття

0,050 кг   яйце

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто на першій швидкості протягом 6 хв. та 4 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 28 °С. Бродіння тіста 30 хв. в умовах цеху. Поділити тісто на заготовки вагою по 0,360 кг, округлити та дати відлежатись протягом 5-10 хв. для кращого формування. Розкатати заготовки товщиною 5 мм та нанести начинку Чоколіну шоколад, зверху присипати горіхово - грильяжною сумішшю. Скатати в рулет. Розрізати рулет навпіл та сформувати вироби. Кінцеве вистоювання: 50-60 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 36°С.  Перед випіканням заготовки змастити яйцем.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 175-180°С. Час випікання 20 хв.

Рулет Шведський