Рецептури Рецептури

Здоба

Здобні вишукані хліба та булочні вироби, паски, деніші, бріоші та інші вироби з високим вмістом цукру та жиру.

Хліб Мюслі

Хліб з надзвичайном багатим смаком та наповненням: мюслі, курага, родзиник, горіхи, чорнослив.

Кекс Пандоро шоколадний

Вишуканий та оригінальний здобний кекс з нотами шоколаду та кави.

Кекс Пандоро шоколадний 2024

Культовий зірковий кекс, що поєднує яскравий смак та аромат кави, какао, кориці і ванілі з розкішно-соковитою текстурою м’якушки. Однофазний спосіб приготування.

Кекс ромовий

Особливо ніжна та волога текстура кексу, неперевершений смак та аромат. Виріб можна заморожувати. Після дефростації не втрачає якість.

Кексики Різдвяна зірка

Ніжний цитрусово-сирний смак захоплює з першого шматочку. Чудове доповнення до святкового столу.

Козонак з мигдалевою начинкою

Козонак або коса - традиційний Великодній виріб у Східній Європі. Ніжний на дотик та надзвичайно смачний.

Краффін шоколадний

Здоба з високим вмістом какао, насичений соковитий смак з нотами ванілі, кориці, шоколаду та кави.

Крафін Кава-Шоколад

Оригінальний рецепт святкової випічки - мегашоколадний крафін з кавовим смаком та ніжною, характерною для крафіну, структурою.

Ломбардійський панетон

Варіація італійського панеттоне з ніжнім, волокнистим, ароматним м’якушем. Глибокий аромат, збагачений цукатами смак та мінімалістичний декор – це те, що робить італійську випічку такою особливою. Безопарний спосіб приготування.

Пандоро Кампанія

Неперевершена ніжність виробу, вражаючий смак.

Пандоро Кампанія 2024

Повітряний кекс з шоколадною начинкою, відомий своєю ніжною, вологою текстурою та карамельним присмаком. Перед вживанням рекомендовано нагріти виріб та смакувати теплим. Безопарний спосіб приготування.

Панетон Італійський 2024

Панетон з присмаком святкової Італії. Ніжне м’яке тісто, спокусливе поєднання ванілі, цукатів та соковитих родзинок — у цю випічку легко закохатися з першого шматочка. Безопарний спосіб приготування.