Рецептури Рецептури

Торти, рулети

Круглі, багатоповерхові, різної форми, з різними текстурами та смаками.

Торт Фрутті-йогурт

Торт поєднав у собі смак чорного шоколаду та чорної смородини в йогурті.

Торт Глозей Айворі

Ванільний торт з прошарками з чорносмородинового кюлі та начинкою з фундуком, щедро вкритий шаром шоколадної глазурі.

Торт яблучний Апфельмус

Ніжний бісквіт з нотками мигдалю, з яблучно-вершковим кремом у поєднанні з кленовим сиропом та білим покриттям у вафельній крихті, ніжним наче хмаринки.

Торт Ірландський Чізкейк

Тонкі нотки ірландського віскі у філіжанці ароматної кави.

Торт Карамельно-йогуртовий

Торт на основі карамельного тіста та йогуртового крему.

Торт Літній дощ

Світлий бісквіт з класичним вишуканим ароматом з ванільними нотами у поєднанні з фруктовим компоте з лісових ягід та ніжне крем-брюле, вкрите глясажем.

Торт Людовік д'Бурбон

Торт Людовік д'Бурбон або король сонце, за своєю формою нагадує сонце, яке "сіло" прямо вам на тарілочку. Ніжне фруктове поєднання лимону, манго, ананасу з йогуртовим мусом.

Торт Макове поле

Ніжні бісквіти: ванільний та маковий у поєднанні з вишневою начинкою зі шматочками вишні, вкриті білим шоколадом.

Торт Малиновий мохіто

Ароматне малинове конфі, лимонне кремо, крем-брюле та ніжний фісташковий бісквіт, нотки лайму та м'яти. Ідеальне поєднання смаку для літніх вечірок.

Торт Модерн

Незвична форма торту захоплює з першого погляду. Нестандартний підхід до формування виробу, який нагадує зріз стовбура дерева, ніжна гра пастельних відтінків прошарування та легкі пір'їнки декору об'єднав у собі торт Модерн.

Торт Нефертіті

Поєднання шоколаду з йогуртом, фундука з вишнею.

Торт Орео

Насичений темний колір та приємний аромат справжнього чорного шоколаду кексу Блек Вельвет дарує неймовірні хвилини насолоди.